Nyheter

den 13 november 2020
Samtliga matcher i Nationella serien skjuts upp året ut

Svenska Bowlingförbundet skjuter upp alla matcher i Nationella serien med start i dag till och med den 31 december 2020. En huvudorsak är att så många regioner nu infört de skarpare allmänna råden att alla serier i den Nationella serien nu berörs.

den 6 november 2020
Tio regioner med skärpta råd och uppskjutna matcher

I veckan införde fem nya regioner skärpta allmänna råd lokalt för minskad smittspridning. Även matcher där lag från dessa regioner deltar kommer att skjutas upp och Seriekommittén arbetar med att hitta nya speldatum.

den 4 november 2020
Förbundet väljer att fortsätta skjuta upp matcher i den Nationella serien

I går tisdag tog Jönköpings, Hallands och Örebros regioner beslut att införa Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19. SvBF skjuter nu även upp dessa matcher som berörs i den Nationella serien.

den 3 november 2020
Fler regioner med skärpta allmänna råd

Idag tisdag kom besked om att det införs skärpta allmänna råd även i Hallands, Örebros och Jönköpings län för att hejda smittspridningen av covid-19. Förbundet följer utvecklingen och återkommer med mer information när nya beslut är tagna.

den 3 november 2020
Närmare 200 uppskjutna matcher har fått nya speltider

Strängare råd i fem regioner för att hejda smittspridningen av covid-19 gör att närmare 200 matcher i den Nationella serien skjuts upp. Lista med uppskjutna matcher kan nås i denna artikel och BITS är uppdaterad med nya matchtider på merparten.

den 30 oktober 2020
Fler matcher skjuts upp efter strängare covid-19 råd i fler regioner

I går tog Stockholm, Västra Götaland och Östergötland beslut att införa skärpta lokala råd för minskad smittspridning. Uppsala förlängde tiden för sina. SvBF skjuter nu upp matcherna i den Nationella serien som berörs av de nya, strängare råden.

den 29 oktober 2020
UPPDAT: Uppskjutna matcher i omg 8 och nya lokala restriktioner

UPPDATERAD: Lista med uppskjutna matcher på grund av att Region Skåne i tisdags införde strängare restriktioner för att minska smittspridningen i Skåne län. Idag torsdag kom besked om att nya, lokala restriktioner införs även i Stockholm, Västra Götaland och Östergötlands län samt om en förlängning av restriktionerna i Uppsala län.

den 28 oktober 2020
Samtliga matcher i omgång 8 med lag från Skåne län skjuts upp

Region Skåne införde igår hårdare restriktioner för minskad smittspridning. Idag har SvBF tagit beslutet att skjuta upp samtliga matcher i den Nationella seriens omgång 8 där lag från Skåne län deltar, såväl hemma- som bortamatcher.

den 27 oktober 2020
Bowlingsverige runt omg 6

Norrköpingslaget BK Origo ledde sin division 2 grupp när seriespelet avblåstes i mars månad. Klubben ser ut att vara minst lika bra den här säsongen då man nu har startat med sju raka vinster.

den 25 oktober 2020
Clan, Alingsås, Pergamon och B-K Eva blev söndagens vinnare

Team Clan vann toppmötet på bortaplan mot BK Jösse i herrarnas Elitserie. BK Kaskad fick vända hemåt från västkusten efter förluster mot både Team Alingsås och Team Pergamon BC. I damernas Elitserie vann B-K Eva, Stockholm, komfortabelt över gästande Örgryte IS.

den 24 oktober 2020
Nästan bara hemmasegrar i Mellanallsvenskan

I dagens omgång i Mellanallsvenskan var det nästan uteslutande hemmalagen som tog med sig poängen hem. Det enda undantaget var i Gamleby, där Nobel var på besök och fick med sig 2 poäng

den 24 oktober 2020
Dubbla vinster för Team Pergamon BC F på västgötatur

Team Pergamon BC har visat att de inte enbart besitter kapaciteten att ställa upp med ett A-lag i världsklass utan även ett starkt farmarlag. Denna helg visar de ytterligare en gång att de alltid är redo att ge sina motståndare ordentligt på nöten - även på dubbla bortamatcher.