Nyheter

den 26 februari 2020
Vem är mest sevärd i Världens bästa liga?

Swebowl har skickat ut en enkät till ett tjugotal spelare i Elitserien, den här veckan redovisar vi svaren på frågan: Vem är mest sevärd i Elitserien? - En spexare av rang, säger Ludwig Ingerskog i Bodens BS.

den 25 februari 2020
Bowlingsverige runt omg 16

Susanna Kiiskinen är en bowlingtjej som vi i text på swebowl har nämnt, likaså har vi ett flertal gånger nämnt henne i Bowlingsverige runt. Men nu överträffas hon av sin tvillingsystern Christina.

den 23 februari 2020
Full House fortfarande utan förlust i Sydallsvenskan

Full House fortsätter att imponera i Sydallsvenskan. Laget har ännu ingen förlust, men på söndagen kom den andra oavgjorda matchen när man mötte lokalkonkurrenten Höganäs.

den 23 februari 2020
Göta vann dubbelt i Elitserien.

Helsingborgslaget Göta hade två elitmatcher på söndagen. Trots att man i båda matcherna var i underläge kunde Skånegrabbarna vända och vinna mot både Ludvika och Glam. Pergamon fortsätter att vinna i toppen nu mot Boden.

den 23 februari 2020
B-K Eva befäster en slutspelplats

B-K Eva vann en klar seger mot Skrufscha. Segern gör att B-K Eva är kvar på den fjärde slutspelsplatsen och man har nu fyra poäng ned till närmaste konkurrent. Spader Dam fortsätter i toppen av dameliten och har nu 13 vinster.

den 22 februari 2020
Bertil Henriksson och Björn Ohlsson slog varsin perfekt serie

Både Bulltofta BK och BK Cahoot skulle ha mindre förnämliga resultat att ta med sig hem i bagaget då båda lagen åkte på bortasväng och for sedan hem utan poäng. Men de skulle även komma att ha en mer förträfflig gemensam nämnare till - nämligen att en spelare från respektive lag slog varsin 300-serie!

den 22 februari 2020
Dubbla hemmamatcher för Kaskad

Hemma på Haga i Norrköping spelade BK Kaskad någonting så ovanligt som dubbla hemmamatcher, och det gynnade dem. - Nu var vi mer vakna på att göra besluten i mer ”rätt” tid, säger Filip Wilhelmsson.

den 22 februari 2020
Mellanallsvenskan: Lyckad lördag för BK Tegner

Värmländska BK Tegner tog på lördagen tre viktiga poäng i Småland under sina bortamöten mot Vimmerby BK och Team Gamleby BC. I båda matcherna visade Tegner styrka då laget vände stora underlägen till poäng.

den 22 februari 2020
Skrufscha bröt sin dåliga svit

Vänersborgslaget BK Skrufscha lyckades bryta sin svit på fyra raka förlustmatcher idag när de vann över Hammarby IF på Brännkyrka. - Det var väldigt viktigt, säger Jenny Karlsson i BK Skrufscha.

den 22 februari 2020
Damallsvenskan bjöd på en del spänning

I Norra Allsvenskan säkrade Sundbybergs IK serieledningen medan det i Södra Allsvenskan blev ett skifte på serietronen efter en jämn och spännande match.

den 22 februari 2020
Flash ångar på i Nordallsvenskan

Flash fortsätter att imponera och tog på lördagen sin trettonde seger. Bakom Flash är det fyra lag som krigar om att ta andra och tredje platsen som också ger kval till elitserien.

den 21 februari 2020
Inför Elitserien omgång 16

Den här helgen har publiken i Norrköping och Nässjö möjlighet att se dubbla matcher i Världens bästa liga när omgång 16 spelas.