Nyheter

den 20 oktober 2021
Bowlingsverige runt omg 5

Efter femte omgången i årets seriespel finns det 35 lag i seriesystemet som inte tappat en enda poäng. Tre klubbar har två lag som är helt felfria och en av dem är Mora-klubben BK Karma.

den 17 oktober 2021
Två hemmavinster i herreliten

I herrarnas elitserien blev det två hemmavinster på söndagen. Helsingborgs Göta besegrade Bodens BS och Jösse slog Joker båda matcherna slutade 14-6. I Nordallsvenskan tog Domsjö sin tredje raka seger.

den 16 oktober 2021
Full pott för Team Clan BK F1 på sydallsvensk bortasväng

Pandemin sätter ännu sina spår, vilket också märks i bowlingsfären. Föreningar läggs ned, lag får dra sig ur och spelarbristen är ett faktum på många håll. Något som dock går att glädjas åt är trots allt att serien är igång igen – men gladast denna helg i Sydallsvenskan var säkerligen Team Clan BK F1 som for hem från sin bortasväng med full pott.

den 16 oktober 2021
Team Alingsås leder fortfarande Elitserien

Västgötarna i Team Alingsås har inlett Elitserien med fyra segrar och en oavgjort och leder serien. Idag kom ytterligare en seger. - Kapaciteten i truppen är utan tvekan bra nog för att vinna serien, säger James Blomgren.

den 16 oktober 2021
Jämnt i toppen i Mellanallsvenskan

Det är mycket jämnt i toppen i Mellanallsvenskan så här långt. Fem lag är inom 2 poängs skillnad. Dessutom är Tegnér bara ytterligare 2 poäng bakom, med färre matcher spelade.

den 16 oktober 2021
Sandra Andersson: ”En väldigt trevlig lördag”

Spader Dam spelade dubbelt borta i omgång fyra av damernas Elitserie. Trots ett långt uppehåll blev det dubbel seger för de regerande mästarinnorna från Helsingborg. - Det är en utmaning att komma in i det, säger Sandra Andersson.

den 16 oktober 2021
Fjällräven har fyra raka vinster i Nordallsvenskan

Kirunalaget BK Fjällräven har verkligen fått en kanonstart i årets Nordallsvenska. På lördagen vann laget sin tredje och fjärde seger när man besegrade Piteå BK och BK Prana och leder därmed Nordallsvenskan.

den 15 oktober 2021
Inför Elitserien: omgång 4

Spader Dam inblandat i bottenmöte i helgen samtidigt som säsongens senaste lördagsmatch spelas i Malmö. Omgång fyra av Elitserien har mycket spännande på gång.

den 10 oktober 2021
Anders Wåhlstedt vann i seniortouren efter dramatik

Årets andra deltävling i svenska seniortouren spelades i Skövde under helgen. Finalen blev dramatisk och Nobels Anders Wåhlstedt stod som segrare. Detta var Anders andra seger i seniortouren.

den 29 september 2021
Bowlingsverige runt omg 4

I de två tidigare omgångarna av Bowlingsverige runt har vi haft en del matcher som slutat 20-0. Den här veckan har vi två sådana matcher. Moralaget BK Karma slog BK Cobbers och Trippel från Varberg besegrade Team Kungsbacka F.

den 26 september 2021
Två vinster för Kulladal F i Sydallsvenskan

Kulladals farmarlag vann de två matcherna i Sydallsvenskan mot Cahoot och Olofström och med det har man startat säsongen starkt med fyra raka vinster.

den 26 september 2021
Oavgjort mellan Pergamon och Jösse i eliten

Det blev en riktigt tuff drabbning mellan Team Pergamon och Jösse i elitserien inte oväntat slutade drabbningen oavgjort 10-10.