den 27 november 2021

Vinster för Prana och Piteå i Nordallsvenskan

Domsjö hade i helgen två bortamatcher och tyvärr blev det inga poäng mot Prana eller Piteå BK. I Södra damallsvenskan gav Kalmarlaget Cahoot Hallandia dess första förlust för säsongen.

Domsjö började dagen i Skellefteå där Prana var motståndare. Prana tog direkt kommandot i matchen och ledde med 8-2 efter två spelade serier. Prana kunde dock hålla trycket uppe och vann mötet med 14-6. I Prana toppade Peter Forsgren med 871. I Domsjö var Victor Söderlund bäst med 899. I dagens andra match så var det Piteå BK som var snäppet bättre och kunde vinna med 11-8. Bäst i matchen hemmalagets Linus Aldrin med 906.

I Stckholm tog AIK:s damer emot Sundbybergs IK. AIK visade sig vara starkast och kunde ganska komfotabelt vinna med 14-6. Individuellt toppade Felicia Berg i AIK med 852. Bäst i Sundbyberg Celilia Solen med 789. Sundbyberg fortsatte sedan för att möt Prime. Hemmalaget började bäst med att ta första serien med 3-2, men sedan var det Sundbybergs match. Sumpan vann med 13-6. I Prime hade Helen Fischbach 801 och i Sundbyberg Amelie Holgersson 769.

Hallandia i Södra damallsvenskan har börjat säsongen med fyra raka vinster, men på lördagen skulle man möta Cahoot i Kalmar. Hemmalaget tog i taktpinnen och när man vann tredje serien med 5-0 så var matchvinsten i hamn. Handia vann slutserien med 4-1, men Cahoot matchen med 13-7. I Cahoot slog malin Skoglund 816 medan Yvonne Martinsson var bäst i Hallandia med 814. Segern gör också att Cahoot har tagit hand om serieledningen.

Skriv en kommentar