den 6 mars 2022

Två gånger 300 i första serien av Kaskad - vann övertygande mot Ludvika

Markus Lenefjäll och Robin Hultsten rivstartade i segern mot Ludvika när de båda slog 300 i första serien.
– Det var extra häftigt att vi båda gör det i samma serie, säger Robin Hultsten.

Kaskad öppnade riktigt starkt och kom upp i 1983 poäng i första serien och kunde direkt gå upp i en 5-0-ledning. Markus Lenefjäll och Robin Hultsten gick i bräschen när de båda slog 300 i första serien.
– Det är hur gott som helst och det måste vara väldigt ovanligt att vi är två spelare som gör det i samma serie, säger Hultsten.

Flera spelare i Kaskad inklusive Robin Hultsten spelade med uretanklotet Purple hammer. Hultsten menar att det var en viktig faktor till att det gick så bra.
– Vi kände redan på uppvärmningen att det funkade riktigt bra. Klotet är väldigt allround och stannar inte upp som många andra uretanklot och det skruvar sig genom käglorna på ett väldigt effektivt sätt.

Kaskad avgjorde matchen efter tre serier och vann till sist med 17-3. Robin Hultsten var poängbäst matchen med 1044 poäng följt av Markus Lenefjäll på 1037 poäng. Norrköpingslaget går upp på tredjeplats i tabellen och förbi Pergamon som har en match mindre spelad. 

Robin Hultsten hyllar lagandan hos Kaskad.
– Vi är ett gott gäng som är bra på att prata ihop oss och stötta varandra under spelet. Det är riktigt kul att vi närmar oss slutspel. 

 

Text: Linus Wirén