den 14 oktober 2019

Salar Liew vann Europaresa

Dominos Salar Liew vann vid helgens start av säsongens Juniormasters en resa till en internationell Brunswick-tävling . Salar Liew hade den högsta rena slagning sammanräknat i de två Junior Masters tävlingarna i Västervik och Nässjö.

DV8 Junior Masters är igång igen och Västervik samt Nässjö var de två första tävlingarna. Numera har man inga finaler utan det är kvalresultatet som gäller. Det som dock är mycket lockande är priset till den som har högsta sammanlagda rena slagningen i de två tävlingar. I helgen var det 19 årige Salar Liew från Domino som via slagning på 1427 i Västervik och 1376 i Nässjö under år 2020 får åka till en Brunswick-tävling i Madrid eller München.

Det var riktigt fina resultat i båda tävlingarna. I Västervik var det dansken Oliver Nyrup Malm som tog hem första priset med slagningen 1473, hcp inkluderat. Tvåa blev 14 årige Filip Wendel från Stureby med 1449. På tredje plats kom Sunnerbos Simon Johansson som är 15 år. Simon fick ihop resultatet 1447.

I Nässjös tävling var det två hemmaspelare från Team Clan som dominerade tävlingen. Daniel Johansson fick ihop hela 1496 och Daniel har noll i hcp. William Berggren som kom tvåa hade ett i hcp fick ihop 1488. På tredje plats kom Robin Noberg från Bålsta BC. Robin som i somras visade framfötterna när han vann en av klasserna i Uppslaget. Robin fyllde 14 år under förra veckan.

DV8 Junior Masters är alltså igång. Nästa tävling går i Skövde och Örebro 27/10 till den 10/11, medan tävlingarna i Ängelholm spelas under jul och nyårshelgerna.

Skriv en kommentar