den 8 januari 2021

Nya datum klara i BITS för uppskjutna matcher januari 2021

Förbundsstyrelsen tog före jul beslutet att en omstart av den Nationella serien kan ske tidigast 6-7 februari om pandemisituationen tillåter detta. Nu är nya matchdatum för de uppskjutna matcherna i januari 2021 klara i BITS. 

Den 19 december 2020 tog Svenska bowlingförbundets styrelse beslutet att den uppskjutna Nationella serien ska spelas klart enligt dess ursprungliga omfattning. Styrelsen beslutade även att det nationella seriespelet kan starta om tidigast helgen 6-7 februari 2021, men då endast om pandemisituationen tillåter en möjlig omstart. 

Om serierna kan starta igen i början av februari kan också serierna spelas klara i vår vilket är det scenarie förbundet nu arbetar efter. Detta kan komma att förändras och styrelsen behandlar frågan igen vid sitt nästa styrelsemöte den 14 januari. Då tas även beslut om vårens övriga SM-tävlingar.

De matcher som skulle ha spelats under januari 2021 och nu skjutits upp har fått nya och uppdaterade matchdatum i BITS. Fungerar inte de nya tiderna, kontakta då berörda lag och kom överens om en ny tid. När ni sedan har enats om en ny tid, meddelar ni den till: sk@swebowl.se

Skriv en kommentar