Nyheter

den 2 april 2022
Tung seger i bottenstriden för Joker

Fyra matcher i herrarnas elitserie under lördagen där bland annat Joker tog en viktig seger borta mot bottenkollegan Boden. Samtidigt föll Kulladal hemma mot Falkenberg i en jämn match.

den 2 april 2022
Viktig seger för B-K Eva och dubbla vinster för Team X-Calibur

B-K Eva tog en viktig seger mot Hammarby under lördagen i damernas elitserie och Team X-Calibur vann sina båda matcher mot Merci.

den 2 april 2022
Team Clan F1 vann dubbelt och är gruppvinnare i Sydallsvenskan

Fem av de sju matcherna i Sydallsvenskan slutade med bortavinster, men det var bara Team Clan F1 som på lördagen orkade med att vinna sin båda bortamöten och säkrade därmed också gruppsegern.

den 1 april 2022
Inför Elitserien omgång 19

Elitserien går in på sluttampen för säsongen och det spelas många spännande matcher till helgen. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 30 mars 2022
Bowlingsverige runt omg 18

Seriesäsongen går mot sitt slut och i omgång 18 som var en reservomgången spelades det under de tre senaste veckorna ett stort antal av de uppskjutna matcherna på grund av pandemin. Denna vecka inriktar vi oss på Flax-spelaren Glenn Andersson som har ett flertal slagningar över 1000-poäng de senaste åren.

den 27 mars 2022
Fjällräven jagar plats i elitkvalet

Kirunalaget Fjällräven tog på söndagen två vinster och det gör att laget nu ligger på tredje plats i Nordallsvenskan som just nu är en kvalplats till elitserien, när det nu återstår tre spelomgångar. AIK:s damer vann mot Stånga på Gotland och har säkrat sin serieseger.

den 27 mars 2022
Ludvika BK säkrade nytt elitseriekontrakt

Det blev dubbla bortaförluster för Bodens BS mot BK Jösse och Ludvika BK i sin jakt på poäng för att undvika kvalplats i Elitserien. För Ludvika BK innebar segern ett säkrat nytt kontrakt i den högsta ligan. – Det känns oerhört skönt, säger en glad Olle Andersson i Ludvika BK.

den 26 mars 2022
IK Sterling vann dubbelt i Sydallsvenskan

Göteborgsklubben IK Sterling hade på lördagen två matcher som spelades i Borås. Sterling kunde åka hem med fyra nya poäng. I Södra damallsvenskan kunde Hallandia vinna på bortaplan mot Zorita.

den 20 mars 2022
AIK har tagit över serieledningen i Mellanallsvenskan

Med segern på söndagen över Vimmerby tar nu AIK när serien går mot sitt slut över ledningen i Mellanallsvenskan från Stureby. Under lördagen spelades det sammandrag i Sundbyberg och där vann Sundbybergs IK och BK Ax sina två matcher.

den 17 mars 2022
En väldigt annorlunda säsong

Säsongen 2021/2022 börjar närma sig kvaltider och äntligen ska vi kunna genomföra den beslutade förändringen från årsmötet 2018. I korthet så kommer division 1-3 övergå till att bestå av 12-lagsserier och division 3 kommer öka med ett 60-tal lag och 4-5 divisioner.

den 13 mars 2022
BK Cahoot tog ledningen i Södra Allsvenskan

Det var äkta bowlingglädje i båda lagen när ledande Cahoot avslutade söndagen mot jumbolaget Zorita.

den 13 mars 2022
Stureby behåller serieledningen i Mellanallsvenskan

På söndagen spelades en hel del av de uppskjutna matcherna i Mellanallsvenskan. Stureby vann mot Team Mariestad men spelade oavgjort mot BK Nobel, men behåller ändå serieledningen i Mellanallsvenskan. IKW/Köping tog två vinster när man spelade i Motala. AIK som ligger närmast Stureby i serien vann sitt möte med Team Gamleby.