Nyheter

den 15 februari 2020
Höganäs tog enda bortasegern i Sydallsvenskan

Höganäs blev omgångens enda bortavinnare i Sydallsvenskan när man efter underläge kunde ta två viktiga poäng i mötet med IFK Borås.

den 15 februari 2020
Nordallsvenskan: Vilhelmina vände till seger

Vilhelmina är ett av lagen som jagar en plats i elitkvalet efter seriesuveränerna Flash. Segern med 14-6 mot Boden F gör att Vilhelmina behåller sin andra plats i Nordallsvenskan.

den 14 februari 2020
Inför Elitserien omgång 15

Publiken i Helsingborg får på söndag chansen att se två raka matcher i Världens bästa liga omgång 15. Först Spader Dam – Örgryte IS och sedan IS Göta - Bodens BS.

den 13 februari 2020
Vem är Elitseriens bästa spelare?

Vi på Swebowl har frågat ett antal Elitseriespelare några frågor, bland annat: Vem är Elitseriens bästa spelare? - Känns inte som det behövs någon motivering, säger Alfred Berggren.

den 11 februari 2020
Eskilstuna vann i BHL

Bowla-hela-livet-ligans andra omgång avslutades idag, och vinnarna av höstsäsongens pris, Eskilstuna BK BHL 1 vann en jämn match mot BK Trolle BHL 2.

den 10 februari 2020
Kevin Melin vann Europaresan

I DV8 Junior Masters delas det ut en Europaresa till den spelare som har högst ren slagning sammanlagt i de två tävlingarna som spelas. I helgen avgjorde det tävlingar i Bowl-O-Rama och Sundbyberg. Vinnare av Europaresan blev AIK:s Kevin Melin.

den 9 februari 2020
Cajsa och Emma vann varsin klass i Hammer EVA-turneringen

Det blev till slut Cajsa Wegner, BK Femtionian, som tog hem Open-klassen i Hammer EVA-turneringen. Hcp-klassen vanns av tvåhänta junioren Emma Mewén, BK Högland.

den 9 februari 2020
Bålstas Christer Plahn vann Seniortouren i Nässjö

Den sjätte tävlingen i årets Seniortour avgjordes på söndagen i Nässjö. Christer Plahn från Bålsta var allra bäst i kvalet och när "krutröken hade lagt sig" så stod också Christer Plahn som totalvinnare av finalspelet.

den 8 februari 2020
EVA-turneringen är tillbaka

Hammer Eva-turneringen är tillbaka efter ett års uppehåll och spelas den här helgen. En Open-klass och en Hcp-klass är ju tradition, men i år går fler deltagare till final från den senare klassen och dessutom på fler vis. Efter kvalet toppar Joline Persson Planefors i Open och Nathalie Asklund i Hcp.

den 2 februari 2020
Kaskad etta på stegen inför SM-veckan

Det blev Kaskads ungdomliga lag, Filip Wilhelmsson, Marcus Lenefjäll och William Svensson som visade sig vara starkast när matchspelet i 3-manna avgjordes på söndagen. Kaskad kommer därmed att stå som etta när man spelar om SM-guldet i 3-manna i Boden.

den 2 februari 2020
Högland redo att försvara sin titel

Damerna i BK Högland tog SM-guldet i 3-manna förra året. Nässjö-tjejerna har nu bra läge att upprepa prestationen från ifjol. Högland kommer att stå som etta på stegen när finalen spelas i Boden. - Vårt mål är att vinna igen, säger Ida Andersson.

den 1 februari 2020
3-manna SM: Fjolårs mästarinnorna Högland i topp

Vid fjolårets SM-final i 3-manna var det BK Högland från Nässjö som vann. Högland ligger i år i topp inför söndagens matchspel som skall avgöra vilka tre lag som går till SM-veckan i Boden.