Nyheter

den 9 april 2022
Jösse, Joker och Kaskad blev lördagens stora vinnare

På lördagen i herrarnas Elitseries näst sista omgång skrällde BK Joker och hemmabesegrade serieledande Team Alingsås som dessförinnan vunnit mot BKF Falkenberg. BK Kaskad tog ett stort kliv mot slutspelet efter seger mot IS Göta och även BK Jösse har slutspelschansen kvar efter seger mot Team Pergamon BC.

den 9 april 2022
Klara segrar i Sydallsvenskan

BK Full House plockade flest poäng i Sydallsvenskan när de vann A-gruppen med 36 poäng. Rayomond Teece och Kim Andersson glada över lördagens seger blickar framåt mot elitseriekvalet

den 9 april 2022
Vilhelmina spelade två oavgjorda i Nordallsvenskan

På lördagen hade Vilhelmina två matcher på hemmaplan och laget spelade oavgjort i bägge matcherna. Mot Flash vände man 5-10 till 10-10. Det var meningen att Domsjö skulle en match i Kiruna mot Fjällräven, men snöovädret i Norr gjorde att Domsjö lämnade walk over.

den 9 april 2022
Full pott för BK Högland

Denna lördag skulle komma att bli en kanondag för BK Högland som kammade hem samtliga poäng på dagens bortaresa. Och inte nog med det – som en rejäl bonus slog därtill Höglands Maria Fridell till med en trehundring!

den 9 april 2022
Sundbyberg tog tredje kvalplatsen till dameliten

Det blev Sundbybergs IK som tog tredje platsen i Norra Allsvenskan, detta gör att laget får en kvalplats till dameliten. Sandvikens AIK BK hade chans att ta en kvalplats, men missade då man förlorade mot Stånga. I Södra Allsvenskan blev det Cahoot som tog seriesegern.

den 8 april 2022
Inför Elitserien omgång 20

Dags för näst sista omgången i damernas och herrarnas elitserie. Det spelas flera viktiga matcher i både toppen och botten av serierna. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 6 april 2022
Bowlingsverige runt omg 19

Nu börjar seriesäsongen komma mot sitt slut. De flesta serierna har en omgång kvar medan några få har en omgång till efter påsk. Därefter blir det olika kval och slutspel och det ser ut att bli verkliga rysare i flera serier i kampen framförallt om att ta kvalplatser till högre serier.

den 3 april 2022
Domsjö jagar en plats till elitkvalet

I Nordallsvenskan kommer det inte att avgöras förrän i sista omgång vilka lag som tar platserna till elitkvalet efter ledande Flash. Domsjö IF BK tog en viktig seger på söndagen i kampen om kvalplatserna. Full House som leder sin grupp i Sydallsvenskan vann sina två bortamatcher i Malmö.

den 3 april 2022
Team X-Calibur BK åker hem med trippelseger och Team Alingsås BC fortsätter trivas i serietoppen

Säsongen börjar lida mot sitt slut och inom kort är det hög tid för slutspelet, kampen om att bli Sveriges bästa åttamannalag, att gå av stapeln. Än spelas dock matcher i såväl damernas som herrarnas elitserie, och så även denna första söndag i april.

den 3 april 2022
BK Prime till elitkval efter seger i Sandviken

BK Prime säkrade sin plats i elitseriekvalet efter seger mot Sandviken AIK BK i Norra Allsvenskan. De båda topplagen i Södra Allsvenskan Cahoot och Hallandia vann sina matcher.

den 2 april 2022
Lagen till Elitseriekvalet i Mellanallsvenskan klara

Med 1 omgång kvar av Mellanallsvenskan är det nu avgjort vilka fyra som kommer att gå vidare till Elitseriekvalet. Det som är kvar att avgöra är den inbördes ordningen mellan lagen. Även de två lag som tyvärr ramlar ur är klart

den 2 april 2022
Bara hemmasegrar i Nordallsvenskan

Kirunalaget Fjällräven jagar en plats till elitkvalet och segern på lördagen mot Prana gör att laget är kvar på andra plats i serien. Flash och Vilhelmina vann sina hemmamatcher mot Piteå BK.