Nyheter

den 18 september 2021
Domsjö har två raka vinster i Nordallsvenskan

Efter att Domsjö förra helgen vann mot Flash tog man under lördagen en ny seger då laget besegrade Vilhelmina med 14-6. Vilhelmina hade en match till på lördagen då man mötte Flash och förlorade även den med 14-6.

den 18 september 2021
X-Calibur vann igen

Partille-laget Team X-Calibur har startat årets säsong med två meriterande segrar. Idag slog de B-K Eva med 15 - 5 på hemmaplan. - Såklart viktigt, säger Hanna Engberg.

den 17 september 2021
Inför Elitserien – Omgång 3

Andra omgången av Elitserien ger möjlighet till revansch. Falkenberg får chansen att ta revansch för förra helgens dubbla förluster och X-Calibur har läge att revanschera sig för SM-semifinalförlusten från senaste slutspelet.

den 15 september 2021
Bowlingsverige runt omg 2

Nu är seriesäsongen igång igen, och vi startar också Bowlingsverige runt. Här siktar vi främst in oss på bowlingen i serierna under eliten och allsvenskan.

den 12 september 2021
Kaskad tog hemmaseger i elitserien

Norrköpingslaget Kaskad startade seriesäsongen i elitserien på bästa sätt och vann på söndagen mot Bodens BS med 12-8.

den 11 september 2021
Damallsvenskan: Idel hemmasegrar i dagens matcher

Hemmalagen gick segrande ur striden i samtliga fyra matcher den här premiärlördagen. Det var längesedan det spelades match senast och det var aningen ringrostigt både här och där. Nu hoppas vi att det inte ska hända något utan att den här säsongen kan fullföljas!

den 11 september 2021
Sydallsvenskans återkomst

De två senaste säsongerna har sannerligen färgats enormt av den världsliga kris vi ställts inför sedan tidigt förra året. Trots att det självfallet fanns viktigare saker att oroa sig över än när ligaspelet skulle göra återtåg i våra liv, är det faktum att tiden är inne ett ljus i det påtagliga mörker som pandemin medfört.

den 11 september 2021
Herrarnas Elitserie – Jösse vann hemma – borta

I den första Elitserieomgången sedan oktober förra året vann Arvika-laget BK Jösse sin premiär mot BKF Falkenberg hemma, i Säffle. - Det är bäst att försöka lösa det så gott det går, säger Markus Jansson.

den 11 september 2021
Rivstart av förhandsfavoriten Stureby i Mellanallsvenskan

I premiären av Mellanallsvenskan lyckades Team Mariestad vända och vinna borta mot Team Gamleby BC och Team Baltzar stoppade Sundbyberg från en "bortadubbel". Förhandsfavoriterna Stureby BK visade sin styrka när laget vann klart mot gästande BK Brio.

den 11 september 2021
Damernas Elitserie - “Som en käftsmäll”

Premiäromgången av damernas Elitseriesäsongen 2021/2022 inleddes med ett El Clasico, ett stockholmsderby och en kamp mellan två lila lag. - Alla var på väldigt gott humör, säger Joline Persson Planefors.

den 11 september 2021
Två bortavinster i Nordallsvenskan

När nu Nordallsvenskan kom igång igen på lördagen, så blev det två bortasegrar av de tre matcherna som spelades.

den 10 september 2021
Tvåhandsklot behöver inte ha ett kryss – just nu

En ny regel som säger att en markering skall finnas på klot utan tumhål tas tillfälligt bort eftersom Svenska Bowlingförbundet brustit i informerandet kring den.