Nyheter

den 23 april 2022
BK Kaskad klart för slutspel

Redan slutspelsklara Team Clan grusade på lördagen BK Jösses slutspelschanser. Detta till glädje för BK Kaskad som därmed tar den sista slutspelsplatsen. – Det känns riktigt härligt att det nu är klart, säger en nöjd William Svensson i Kaskad. I den täta bottenstriden har Kulladals BS chansen kvar att slippa kvalspel efter seger mot Ludvika BK samtidigt som Bodens BS förlorade mot Falkenberg.

den 23 april 2022
Spader Dam vinnare trots förlust i sista omgången

Spader Dam vann damernas Elitserie trots säsongens andra förlust mot serietvåan Team X-Calibur. B-K Eva, Stockholm, säkrade den fjärde och sista slutspelsplatsen efter bortavinst mot Hammarby samtidigt som BK Merci förlorade stort mot BK Högland.

den 23 april 2022
Flash och Fjällräven till elitkvalet från Nordallsvenskan

Fjällräven fick säkrat sin plats i elitkvalet då Boens BS farmarlag lämnade walk over på lördagen.

den 22 april 2022
Team Pergamon vann toppmötet mot Team Clan - säkrade andraplatsen

Team Pergamon säkrade andraplatsen i Elitserien efter att ha vunnit toppmötet mot Team Clan under torsdagskvällen. – Det var stenhårt hela vägen och enormt viktigt för oss att bli tvåa, säger Niklas Dahlberg, coach i Team Pergamon.

den 21 april 2022
Inför Elitserien omgång 21

Den avslutande elitserieomgången står för dörren. Nu ska det avgöras vilka som tar de sista slutspelsplatserna och vilka som säkrar kontraktet till nästa säsong. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 21 april 2022
Inför Elitserien omgång 21

Den avslutande elitserieomgången står för dörren. Nu ska det avgöras vilka som tar de sista slutspelsplatserna och vilka som säkrar kontraktet till nästa säsong. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 20 april 2022
Team Pergamon vann toppmötet mot Team Alingsås

Team Alingsås är klara seriesegrare men i tisdagens möte med tvåan Team Pergamon var Partillelaget starkast och hade säkrat segern efter tre serier. – Vi hade ett stabilt och säkert spel, säger Niklas Dahlberg, coach i Team Pergamon.

den 18 april 2022
Imponerande seger av Martin Paulsson i Seniortouren

I helgen i Ängelholm avgjordes sjunde och sista deltävlingen i Svenska Seniortouren. Tävlingen i Ängelholm bjöd på mängder av höga resultat, från kval till slutlig final. Martin Paulsson Kulladal, som inte hade något handikapp, tog hem segern efter en behövlig trippel i slutrutan nio käglor före Höglands Maria Fridell.

den 13 april 2022
Bowlingsverige runt omg 20

Den 15 december 2019 bildades bowlingklubben Team Edsbacka i Sollentuna och mindre än två och ett halvt år senare står klubben som vinnare av sin grupp i div 3 Södra Svealand 2 efter 22 raka segrar, i lagets första hela seriesäsong.

den 10 april 2022
Näst högsta slagningen någonsin när Team Clan säkrade slutspelsplatsen

Team Pergamon och Team Clan blev slutspelsklara under söndagen. Nässjölaget slog totalt 7812 vilket är den näst högsta slagningen någonsin i seriesammanhang. Etta på listan är också Team Clan med 7840 från i höstas. – Det är helt otroligt att vi lyckas komma upp i så höga slagningar två gånger samma säsong, säger Alfred Berggren.

den 10 april 2022
Domsjö IF BK vann mot Bodens BS F i Nordallsvenskan

Domsjö IF tog på söndagen en stark seger mot Bodens BS farmarlag och trots att man på lördagen lämnade walk over mot Fjällräven så har Domsjö fortfarande chans till kvalplats för elitserien. I Sydallsvenskan vann både Virveln och Pergamon F mot Cahoot.

den 9 april 2022
Stureby tog hem Mellanallsvenskan

Stureby blev till slut vinnare av Mellanallsvenskan. Serien togs hem med 1 ynka poängs marginal ner till AIK.