Nyheter

den 27 oktober 2019
Partillehallen bjöd på match i publikens smak

Det var verkligen en match i publikens smak när Team Pergamon och Kaskad möttes. Partillelaget vann med 11-8, men publiken fick se hela tio spelare som slog över 900, av dem två över 1000 och en 300-serie.

den 26 oktober 2019
Dagens dambowling: Örgryte besegrade Hammarby i Elitserien - Söder vann dubbelt på bortaplan i Södra allsvenskan

I dagens enda elitseriematch på damsidan gästade Örgryte Brännkyrka och kunde besegra Hammarby tämligen komfortabelt. Södra allsvenskan hade fullt spelprogram och Söder revanscherade sig för förra helgens förlust genom att vinna dubbelt på bortaplan. Norra allsvenskans båda matcher ledde till två hemmasegrar.

den 26 oktober 2019
Mellanallsvenskan: Stureby fortsatt i topp

Stureby BK fortsätter att toppa Mellanallsvenskan. Efter en klar seger mot gästande BK Brio leder Stureby serien före överraskningen BK Ax som tog en ny fin skalp efter vinst hemma mot Sundbybergs IK.

den 26 oktober 2019
Full House fortfarande utan poängförlust

Ängelholmslaget Full House föll på mållinjen när man i våras skulle kvala till elitserien. Full House satsar på nytt igen och laget tog på lördagen sin sjätte och sjunde seger för säsongen i Sydallsvenskan.

den 26 oktober 2019
Ludvika tog sin första seger

Nykomlingarna Ludvika BK tog sin första seger i Elitserien när de slog, självaste SM-finalisterna Team Clan på hemmaplan idag. - Jag vet inte hur man skall beskriva det med ord, säger Fredrik Andersson.

den 26 oktober 2019
Hemmavinster i Nordallsvenskan

Det spelades bara två matcher i Nordallsvenskan denna omgång. Det blev hemmavinster då Prana och Umeå IK besegrade Bodens BS farmarlag.

den 25 oktober 2019
Inför Elitserien omgång 6

Örgryte IS spelar damernas enda, två, matcher i Elitserien till helgen. Bland herrarna hittar vi, bland mycket annat, BK Jösse mot Team Clan i Arvika.

den 24 oktober 2019
83-åring debuterade med 3 banpoäng

När Split Happens vann med 17–3 i division tre gjorde Ove Bergqvist debut i det nationella seriesystemet, 83 år ung. - Jag tycker det är så jäkla roligt, säger han själv.

den 22 oktober 2019
Bowlingsverige runt omg 5

I helgen klämde X-Caliburs Nina Flack till med 1054 vilket är det tredje bästa genom tiderna i seriesammanhang. Men i veckans Bowlingsverige runt börjar vi med Stockholmslaget Värtans IK (se bilden) som vände underläge till seger mot IFK Norrköping BK.

den 20 oktober 2019
Norra Damallsvenskan en jämn tillställning

I den Norra Damallsvenskan ser det ut att bli mycket jämnt i toppen. Stånga från Gotland leder nu efter att på söndagen vunnit stort mot Stjärnan. I Södra Allsvenskan vann X-Calibur F och Hallandia sina hemmamatcher.

den 20 oktober 2019
Pergamon vann Göteborgsderbyt

I ett antal år har det inte varit något Göteborgsderby i herrarnas elitserie. När nu Joker har återkommit i högsta serien så blev det derbymatch mellan Joker och Team Pergamon i Strike &Co. Matchen vanns av Pergamon med 13-7.

den 19 oktober 2019
Damallsvenskan: Cahoot besegrade Söder i Kristianstad

Cahoot är laget som lyckades bryta Söders drygt fyra säsonger långa segersvit på hemmaplan. Gästerna ryckte till sig ledning med 8-2 efter två serier, och även om Söder vann båda de sista två räckte det inte för att komma i kapp. Matchen slutade 12-8 till Cahoot.