Nyheter

den 25 september 2021
Två lag fortsatt obesegrade i Mellanallsvenskan

Efter säsongens första sammandrag är det två lag som är fortsatt obesegrade i Mellanallsvenskan. Stureby fortsätter att ånga på och leder serien medan Baltzar spelade en match oavgjord och huserar på fjärde plats.

den 25 september 2021
Sydallsvenskan bjöd på två 300-slagningar!

Lördagens matcher i Sydallsvenskan bestod av sammandrag i tre hallar, totalt tio matcher och två 300-serier!

den 25 september 2021
BK Högland vann klart mot Hammarby IF BF

Nässjölaget BK Högland tog sin andra raka seger i damernas Elitserie när laget vann klart mot gästande Hammarby IF BF.

den 25 september 2021
Kaskad, Clan och Ludvika vinnare på bortaplan

I herrarnas Elitserie vann Ludvika BK "norrlandsderbyt" på bortaplan mot Bodens BS. - Det var klubbens första bortaseger någonsin i Elitserien, så vi är mycket nöjda, säger en glad Olle Andersson, coach i Ludvika. Även Team Clan och BK Kaskad blev vinnare på bortaplan denna lördag, men lagen fick även inkassera var sin förlust.

den 25 september 2021
Fjällräven tog andra raka i Nordallsvenskan

Kirunaklubben Fjällräven tog på lördagen emot Piteå BK och vann med 12-8. I södra damallsvenskan vann Kalmarlaget Cahoot en klar seger på BK Oden med 16-4.

den 24 september 2021
Inför Elitserien - omgång 4

Omgång fyra av ligans högsta innehåller två dammatcher. På herrsidan spelar Kaskad, Clan och Jösse spelar dubbelt borta.

den 22 september 2021
Bowlingsverige runt omg 3

Vid förra veckans Bowlingsverige runt så hittade vi några matcher som slutade med resultatet 20-0. Den här veckan har vi hittat en sådan match.

den 19 september 2021
Pergamon vände 0-5 till seger 14-6 i Boden

Bodens BS tog på söndags eftermiddagen emot Team Pergamon och hemmalaget startade i högsta tempo, men Pergamon kunde ändå vända till klar seger.

den 18 september 2021
Stureby toppar Mellanallsvenskan tidigt

Stureby fortsätter som man gjort de senaste två avkortade säsongerna och toppar Mellanallsvenskan efter 2 omgångar

den 18 september 2021
Damallsvenskan: Sandviken och Oden utan förluster

Förvisso är inte ens två fulla omgångar spelade, men Sandviken har vunnit båda sina matcher - en hemma och en borta. Oden har vunnit båda sina på hemmaplan, och båda lagen spelade riktigt bra vid dagens matcher.

den 18 september 2021
Tre lag utan poängtapp hittills i Sydallsvenskan

Tre lag har inlett säsongen utan att tappa poäng de tre första omgångarna i Sydallsvenskan. Olofströms BS, Kulladals BS F1 och för tredje säsongsstarten i rad, elitseriesatsande BK Full House, som samtliga vann även på lördagen. - Vi har väntat länge på detta och nu är vi igång på allvar igen, säger en glad Kim Andersson i Full House.

den 18 september 2021
Viktiga bortapoäng till Alingsås

Joker, Jösse, och Falkenberg vann alla på hemmaplan i Herrarnas Elitserie idag. Men flest poäng tog Team Alingsås. - Såklart är vi nöjda med poängen, säger Emanuel Jonsson.