Nyheter

den 29 februari 2020
Full House fortfarande utan förlust i Sydallsvenskan

Ängelholmslaget Full House ångar på i Sydallsvenskan och tog sin femtonde seger när man på lördagen besegrade IFK Borås. Full House har nu ett bra läge att gå till elitkvalet som seriesegrare.

den 29 februari 2020
Övervägande hemmasegrar i Mellanallsvenskan

Åtta av tio matcher i dagens Mellanallsvenska slutade med hemmasegrar. De två undantagen stod Stureby och Brio för. Stureby säkrade i praktiken seriesegern, samtidigt som det är extremt jämnt runt strecket om vilka som får kvala till Elitserien

den 29 februari 2020
Domsjö jagar kvalplats till eliten

Domsjö IF är nykomlingar i årets Nordallsvenska. Trots detta så jagar Örnsköldsvikslaget Domsjö en kvalplats till nästa säsongs elitserien.

den 28 februari 2020
Inför Elitserien omgång 17

Göteborgsderby, Huvudstadsderby, och toppmatcher i både herrarnas och damernas Elitserie. Omgång 17 i Världens bästa liga är sevärd.

den 26 februari 2020
Vem är mest sevärd i Världens bästa liga?

Swebowl har skickat ut en enkät till ett tjugotal spelare i Elitserien, den här veckan redovisar vi svaren på frågan: Vem är mest sevärd i Elitserien? - En spexare av rang, säger Ludwig Ingerskog i Bodens BS.

den 25 februari 2020
Bowlingsverige runt omg 16

Susanna Kiiskinen är en bowlingtjej som vi i text på swebowl har nämnt, likaså har vi ett flertal gånger nämnt henne i Bowlingsverige runt. Men nu överträffas hon av sin tvillingsystern Christina.

den 23 februari 2020
Full House fortfarande utan förlust i Sydallsvenskan

Full House fortsätter att imponera i Sydallsvenskan. Laget har ännu ingen förlust, men på söndagen kom den andra oavgjorda matchen när man mötte lokalkonkurrenten Höganäs.

den 23 februari 2020
Göta vann dubbelt i Elitserien.

Helsingborgslaget Göta hade två elitmatcher på söndagen. Trots att man i båda matcherna var i underläge kunde Skånegrabbarna vända och vinna mot både Ludvika och Glam. Pergamon fortsätter att vinna i toppen nu mot Boden.

den 23 februari 2020
B-K Eva befäster en slutspelplats

B-K Eva vann en klar seger mot Skrufscha. Segern gör att B-K Eva är kvar på den fjärde slutspelsplatsen och man har nu fyra poäng ned till närmaste konkurrent. Spader Dam fortsätter i toppen av dameliten och har nu 13 vinster.

den 22 februari 2020
Bertil Henriksson och Björn Ohlsson slog varsin perfekt serie

Både Bulltofta BK och BK Cahoot skulle ha mindre förnämliga resultat att ta med sig hem i bagaget då båda lagen åkte på bortasväng och for sedan hem utan poäng. Men de skulle även komma att ha en mer förträfflig gemensam nämnare till - nämligen att en spelare från respektive lag slog varsin 300-serie!

den 22 februari 2020
Dubbla hemmamatcher för Kaskad

Hemma på Haga i Norrköping spelade BK Kaskad någonting så ovanligt som dubbla hemmamatcher, och det gynnade dem. - Nu var vi mer vakna på att göra besluten i mer ”rätt” tid, säger Filip Wilhelmsson.

den 22 februari 2020
Mellanallsvenskan: Lyckad lördag för BK Tegner

Värmländska BK Tegner tog på lördagen tre viktiga poäng i Småland under sina bortamöten mot Vimmerby BK och Team Gamleby BC. I båda matcherna visade Tegner styrka då laget vände stora underlägen till poäng.