Nyheter

den 4 november 2020
Förbundet väljer att fortsätta skjuta upp matcher i den Nationella serien

I går tisdag tog Jönköpings, Hallands och Örebros regioner beslut att införa Folkhälsomyndighetens skärpta allmänna råd för att hejda smittspridningen av covid-19. SvBF skjuter nu även upp dessa matcher som berörs i den Nationella serien.

den 3 november 2020
Fler regioner med skärpta allmänna råd

Idag tisdag kom besked om att det införs skärpta allmänna råd även i Hallands, Örebros och Jönköpings län för att hejda smittspridningen av covid-19. Förbundet följer utvecklingen och återkommer med mer information när nya beslut är tagna.

den 3 november 2020
Närmare 200 uppskjutna matcher har fått nya speltider

Strängare råd i fem regioner för att hejda smittspridningen av covid-19 gör att närmare 200 matcher i den Nationella serien skjuts upp. Lista med uppskjutna matcher kan nås i denna artikel och BITS är uppdaterad med nya matchtider på merparten.

den 30 oktober 2020
Fler matcher skjuts upp efter strängare covid-19 råd i fler regioner

I går tog Stockholm, Västra Götaland och Östergötland beslut att införa skärpta lokala råd för minskad smittspridning. Uppsala förlängde tiden för sina. SvBF skjuter nu upp matcherna i den Nationella serien som berörs av de nya, strängare råden.

den 29 oktober 2020
UPPDAT: Uppskjutna matcher i omg 8 och nya lokala restriktioner

UPPDATERAD: Lista med uppskjutna matcher på grund av att Region Skåne i tisdags införde strängare restriktioner för att minska smittspridningen i Skåne län. Idag torsdag kom besked om att nya, lokala restriktioner införs även i Stockholm, Västra Götaland och Östergötlands län samt om en förlängning av restriktionerna i Uppsala län.

den 28 oktober 2020
Samtliga matcher i omgång 8 med lag från Skåne län skjuts upp

Region Skåne införde igår hårdare restriktioner för minskad smittspridning. Idag har SvBF tagit beslutet att skjuta upp samtliga matcher i den Nationella seriens omgång 8 där lag från Skåne län deltar, såväl hemma- som bortamatcher.

den 27 oktober 2020
Bowlingsverige runt omg 6

Norrköpingslaget BK Origo ledde sin division 2 grupp när seriespelet avblåstes i mars månad. Klubben ser ut att vara minst lika bra den här säsongen då man nu har startat med sju raka vinster.

den 25 oktober 2020
Clan, Alingsås, Pergamon och B-K Eva blev söndagens vinnare

Team Clan vann toppmötet på bortaplan mot BK Jösse i herrarnas Elitserie. BK Kaskad fick vända hemåt från västkusten efter förluster mot både Team Alingsås och Team Pergamon BC. I damernas Elitserie vann B-K Eva, Stockholm, komfortabelt över gästande Örgryte IS.

den 24 oktober 2020
Nästan bara hemmasegrar i Mellanallsvenskan

I dagens omgång i Mellanallsvenskan var det nästan uteslutande hemmalagen som tog med sig poängen hem. Det enda undantaget var i Gamleby, där Nobel var på besök och fick med sig 2 poäng

den 24 oktober 2020
Dubbla vinster för Team Pergamon BC F på västgötatur

Team Pergamon BC har visat att de inte enbart besitter kapaciteten att ställa upp med ett A-lag i världsklass utan även ett starkt farmarlag. Denna helg visar de ytterligare en gång att de alltid är redo att ge sina motståndare ordentligt på nöten - även på dubbla bortamatcher.

den 24 oktober 2020
IS Göta nära storslam mot BK Joker

IS Göta var nära att vinna allt när BK Joker kom på besök till Helsingborg i herrarnas Elitserie. Även Kulladals BS gjorde processen kort med gästande BK Joker medan Team Clan fick kämpa in i det sista för att besegra Ludvika BK på bortaplan. (Arkivbild)

den 24 oktober 2020
Andra raka segern för Högland mot X-Calibur

BK Högland vann mot gästande Team X-Calibur i ett mycket välspelat toppmöte i damerna Elitserie. – Vi är jättenöjda eftersom vi inte riktigt visste var vi stod då det här var vår första hemmamatch denna säsong, säger en glad Ida Andersson i Högland. (Arkivbild)