Nyheter

den 27 oktober 2020
Bowlingsverige runt omg 6

Norrköpingslaget BK Origo ledde sin division 2 grupp när seriespelet avblåstes i mars månad. Klubben ser ut att vara minst lika bra den här säsongen då man nu har startat med sju raka vinster.

den 25 oktober 2020
Clan, Alingsås, Pergamon och B-K Eva blev söndagens vinnare

Team Clan vann toppmötet på bortaplan mot BK Jösse i herrarnas Elitserie. BK Kaskad fick vända hemåt från västkusten efter förluster mot både Team Alingsås och Team Pergamon BC. I damernas Elitserie vann B-K Eva, Stockholm, komfortabelt över gästande Örgryte IS.

den 24 oktober 2020
Nästan bara hemmasegrar i Mellanallsvenskan

I dagens omgång i Mellanallsvenskan var det nästan uteslutande hemmalagen som tog med sig poängen hem. Det enda undantaget var i Gamleby, där Nobel var på besök och fick med sig 2 poäng

den 24 oktober 2020
Dubbla vinster för Team Pergamon BC F på västgötatur

Team Pergamon BC har visat att de inte enbart besitter kapaciteten att ställa upp med ett A-lag i världsklass utan även ett starkt farmarlag. Denna helg visar de ytterligare en gång att de alltid är redo att ge sina motståndare ordentligt på nöten - även på dubbla bortamatcher.

den 24 oktober 2020
IS Göta nära storslam mot BK Joker

IS Göta var nära att vinna allt när BK Joker kom på besök till Helsingborg i herrarnas Elitserie. Även Kulladals BS gjorde processen kort med gästande BK Joker medan Team Clan fick kämpa in i det sista för att besegra Ludvika BK på bortaplan. (Arkivbild)

den 24 oktober 2020
Andra raka segern för Högland mot X-Calibur

BK Högland vann mot gästande Team X-Calibur i ett mycket välspelat toppmöte i damerna Elitserie. – Vi är jättenöjda eftersom vi inte riktigt visste var vi stod då det här var vår första hemmamatch denna säsong, säger en glad Ida Andersson i Högland. (Arkivbild)

den 24 oktober 2020
Dubbla vinster för Bodens farmarlag

I Nordallsvenskan har Bodens farmarlag nu tagit hand om ledningen med fyra raka vinster. På lördagen vann man mot Piteå BK och BK Prana.

den 23 oktober 2020
Nytt uppdaterat Säkerhetsprotokoll inför helgens seriespel

Uppdaterat Säkerhetsprotokoll 23 oktober till spelare och ledare inför helgens seriespel.

den 22 oktober 2020
Matcher med koppling till Uppsala län skjuts upp

Folkhälsomyndighetens mer långtgående råd för Uppsala län för att minska smittspridningen får följder för svensk bowling. Seriekommittén har beslutat att alla matcher till helgen i omgång 6 där lag från Uppsala län ingår skjuts upp.

den 20 oktober 2020
Bowlingsverige runt omg 5

I helgen spelades den femte serieomgången och så här långt är det ett flertal lag som ännu inte vet hur det känns att tappa poäng. Två lag har redan sex raka vinster och 14 lag har fem vinster och ingen poängförlust.

den 18 oktober 2020
Damallsvenskan: Cahoot leder i söder, AIK i norr

Cahoot behåller ledningen i den Södra allsvenskan efter två poäng på sin bortatripp i landets västra halva. Calluna tog sig upp på andra plats genom sin seger mot just Cahoot. I Norra allsvenskan är AIK fortsatt obesegrade och toppar före Prime.

den 18 oktober 2020
Dubbla segrar för Team Alingsås

I herrarnas Elitserie vann på söndagen topplaget Team Alingsås komfortabelt mot Ludvika BK och även mot BK Glam efter en heroisk vändning i den sista serien. Team Clan vann på hemmaplan mot Kulladals BS men fick kämpa mot ett starkt kämpande malmölag.