Nyheter

den 21 maj 2022
Team Pergamon och Team X-Calibur vann semifinal 1

Under fredagskvällen blev det idel Partillesegrar i SM-slutspelet. Team X-Calibur vann första semifinalen mot BK Högland med 12-8 och Team Pergamon besegrade Team Clan med 13-7.

den 21 maj 2022
SM-slutspelet är igång - Spader Dam och Kaskad vann första semifinalerna

Spader Dam vann första semifinalen i SM-slutspelet mot B-K Eva med 12-3. På herrsidan vann BK Kaskad en jämn match mot Team Alingsås med 11-9.

den 20 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Team X-Calibur och BK Högland

Idag drar slutspelet igång och vi avrundar uppladdningen med att kolla in semifinalmötet mellan Team X-Calibur och BK Högland.

den 20 maj 2022
Det senaste inför SM-slutspelet

Idag börjar SM-slutspelet i Nyköping. Fyra damlag respektive herrlag gör upp om SM-medaljerna i 8-manna. Om man inte har möjlighet att vara på plats så sänds hela slutspelet genom livestream.

den 20 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Team Pergamon och Team Clan

De har mötts i sex raka finaler. Nu väntar ett klassikermöte redan i semifinal. Team Pergamon-Team Clan.

den 19 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Spader Dam och B-K Eva

Vi fortsätter uppladdningen inför helgens SM-slutspel med att kolla läget med Spader Dam och B-K Eva som möts i den ena damsemifinalen.

den 19 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Team Alingsås och BK Kaskad

Vi laddar upp inför SM-slutspelet med att kolla läget med varje semifinallag. Först ut är Team Alingsås och BK Kaskad som möts i den ena herrsemifinalen.

den 17 maj 2022
Klart vilka som möts i semifinalerna i SM-slutspelet

Till helgen är det dags för SM-slutspel i Nyköping och nu är det klart vilka som möts i semifinalerna. På damsidan har Spader Dam valt att möta B-K Eva och på herrsidan har Team Alingsås valt att möta BK Kaskad.

den 15 maj 2022
Kulladal, Full House och IKW/Köping är klara för Elitserien - Stureby tar Jösses plats

Kulladals BS, BK Full House och IKW/Köping BK vann sina kvalfinaler och spelar i Elitserien nästa säsong. Det gör även BK Stureby som får en vakansplats då BK Jösse valt att dra sig ur högsta ligan.

den 15 maj 2022
Hammarby kvar i Elitserien - besegrade Calluna

Hammarby håller sig kvar i Elitserien efter att ha besegrat Calluna i kvalfinalen med totalt 4-0. – Vi gör en väldigt fin laginsats, säger Susanne Olsson i Hammarby.

den 15 maj 2022
Bågen, Virveln och Kabare klara för Allsvenskan

Bågen och Virveln vann sin kvalmatcher till nästa års allsvenska och klarade sig därmed kvar i sina allsvenska grupper. Göteborgslaget Kabare BS tog sig till allsvenskan då man besegra Kåess från Skara. Kåess får därmed kliva ned till division 1.

den 15 maj 2022
Umeå IK, Piteå BK och Prana spelade sig via kval kvar i Nordallsvenskan

I slutkvalet till Nordallsvenskan spelade tre lag från säsongens Nordallsvenska mot tre lag som kvalade sig dit efter matcher på lördagen. Alla tre lagen från Nordallsvenskan Umeå IK, Piteå BK och Prana klarade sig kvar i Nordallsvenskan.