Nyheter

den 21 maj 2022
Spader Dam klara för SM-final

Spader Dam är klara för SM-final efter seger i andra matchen mot B-K Eva med 12-3. Team Alingsås besegrade BK Kaskad i en spännande match med 10-9 och det väntar en avgörande semifinal mellan lagen vid 15.40.

den 21 maj 2022
Team Pergamon och Team X-Calibur vann semifinal 1

Under fredagskvällen blev det idel Partillesegrar i SM-slutspelet. Team X-Calibur vann första semifinalen mot BK Högland med 12-8 och Team Pergamon besegrade Team Clan med 13-7.

den 21 maj 2022
SM-slutspelet är igång - Spader Dam och Kaskad vann första semifinalerna

Spader Dam vann första semifinalen i SM-slutspelet mot B-K Eva med 12-3. På herrsidan vann BK Kaskad en jämn match mot Team Alingsås med 11-9.

den 20 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Team X-Calibur och BK Högland

Idag drar slutspelet igång och vi avrundar uppladdningen med att kolla in semifinalmötet mellan Team X-Calibur och BK Högland.

den 20 maj 2022
Det senaste inför SM-slutspelet

Idag börjar SM-slutspelet i Nyköping. Fyra damlag respektive herrlag gör upp om SM-medaljerna i 8-manna. Om man inte har möjlighet att vara på plats så sänds hela slutspelet genom livestream.

den 20 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Team Pergamon och Team Clan

De har mötts i sex raka finaler. Nu väntar ett klassikermöte redan i semifinal. Team Pergamon-Team Clan.

den 19 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Spader Dam och B-K Eva

Vi fortsätter uppladdningen inför helgens SM-slutspel med att kolla läget med Spader Dam och B-K Eva som möts i den ena damsemifinalen.

den 19 maj 2022
Inför SM-slutspelet med Team Alingsås och BK Kaskad

Vi laddar upp inför SM-slutspelet med att kolla läget med varje semifinallag. Först ut är Team Alingsås och BK Kaskad som möts i den ena herrsemifinalen.

den 17 maj 2022
Klart vilka som möts i semifinalerna i SM-slutspelet

Till helgen är det dags för SM-slutspel i Nyköping och nu är det klart vilka som möts i semifinalerna. På damsidan har Spader Dam valt att möta B-K Eva och på herrsidan har Team Alingsås valt att möta BK Kaskad.

den 15 maj 2022
Kulladal, Full House och IKW/Köping är klara för Elitserien - Stureby tar Jösses plats

Kulladals BS, BK Full House och IKW/Köping BK vann sina kvalfinaler och spelar i Elitserien nästa säsong. Det gör även BK Stureby som får en vakansplats då BK Jösse valt att dra sig ur högsta ligan.

den 15 maj 2022
Hammarby kvar i Elitserien - besegrade Calluna

Hammarby håller sig kvar i Elitserien efter att ha besegrat Calluna i kvalfinalen med totalt 4-0. – Vi gör en väldigt fin laginsats, säger Susanne Olsson i Hammarby.

den 15 maj 2022
Bågen, Virveln och Kabare klara för Allsvenskan

Bågen och Virveln vann sin kvalmatcher till nästa års allsvenska och klarade sig därmed kvar i sina allsvenska grupper. Göteborgslaget Kabare BS tog sig till allsvenskan då man besegra Kåess från Skara. Kåess får därmed kliva ned till division 1.