Nyheter

den 3 mars 2020
Bowlingsverige runt omg 17

Förra året var det ett enda lag som gick igenom hela serien utan att ha tappat en enda poäng. I år var damlaget BK Prime från Stockholm det lag som hade chans, men deras rad utan poängförlust bröts i helgen.

den 1 mars 2020
Team Alingsås jagar en slutspelsplats

Team Alingsås har en liten chans att ta en slutspelsplats i herreliten. De två bortavinsterna i Skåne på söndagen gör att man nu hotar Kaskad som har den fjärde slutspelsplatsen.

den 1 mars 2020
Trolle enda bortavinnaren i damallsvenskan

Karlskronalaget Trolle blev det enda laget på söndagen som tog bortaseger i damallsvenskan på söndagen när man vann mot Högland F i Nässjö.

den 29 februari 2020
Herrarnas Elitserie: BK Jösse överlägsna Pergamon i seriefinalen

BK Jösse vann seriefinalen på bortaplan mot Team Pergamon på ett övertygande sätt. Bara timmarna före hade Jösse även bortabesegrat Team Alingsås så det var glada tongångar i arvikalaget. - En väldigt bra lördag helt enkelt, säger en mycket nöjd Markus Jansson i BK Jösse.

den 29 februari 2020
Dambowling: bortalagens dag i Elitserien

Fyra matcher spelades i damernas Elitserie och i tre av dem blev det bortasegrar. Tre av matcherna var dessutom avgjorda redan efter tre serier. I Södra allsvenskan spelades två matcher och serieledande Söder plussade på både poängskörd och kvot.

den 29 februari 2020
Full House fortfarande utan förlust i Sydallsvenskan

Ängelholmslaget Full House ångar på i Sydallsvenskan och tog sin femtonde seger när man på lördagen besegrade IFK Borås. Full House har nu ett bra läge att gå till elitkvalet som seriesegrare.

den 29 februari 2020
Övervägande hemmasegrar i Mellanallsvenskan

Åtta av tio matcher i dagens Mellanallsvenska slutade med hemmasegrar. De två undantagen stod Stureby och Brio för. Stureby säkrade i praktiken seriesegern, samtidigt som det är extremt jämnt runt strecket om vilka som får kvala till Elitserien

den 29 februari 2020
Domsjö jagar kvalplats till eliten

Domsjö IF är nykomlingar i årets Nordallsvenska. Trots detta så jagar Örnsköldsvikslaget Domsjö en kvalplats till nästa säsongs elitserien.

den 28 februari 2020
Inför Elitserien omgång 17

Göteborgsderby, Huvudstadsderby, och toppmatcher i både herrarnas och damernas Elitserie. Omgång 17 i Världens bästa liga är sevärd.

den 26 februari 2020
Vem är mest sevärd i Världens bästa liga?

Swebowl har skickat ut en enkät till ett tjugotal spelare i Elitserien, den här veckan redovisar vi svaren på frågan: Vem är mest sevärd i Elitserien? - En spexare av rang, säger Ludwig Ingerskog i Bodens BS.

den 25 februari 2020
Bowlingsverige runt omg 16

Susanna Kiiskinen är en bowlingtjej som vi i text på swebowl har nämnt, likaså har vi ett flertal gånger nämnt henne i Bowlingsverige runt. Men nu överträffas hon av sin tvillingsystern Christina.

den 23 februari 2020
Full House fortfarande utan förlust i Sydallsvenskan

Full House fortsätter att imponera i Sydallsvenskan. Laget har ännu ingen förlust, men på söndagen kom den andra oavgjorda matchen när man mötte lokalkonkurrenten Höganäs.