Nyheter

den 27 februari 2022
Rekordslagning av Pontus Andersson och Robin Ilhammar i segern mot Kaskad

Pontus Andersson och Robin Ilhammar storspelade i Team Clans seger mot Kaskad under söndagen. Tillsammans fick duon ihop 2130 poäng vilket är den högsta slagningen av ett banpar någonsin i seriespelet. Kulladal tog en viktig seger i bottenstriden mot Joker. I damernas elitserie vann Högland mot B-K Eva.

den 27 februari 2022
Cahoot och Sundbyberg stora vinnarna i damernas allsvenskor

Cahoot ägde banorna på sammandraget i Jönköping när de vann sina båda matcher och Frida Löhnert dundrade in en drömserie

den 27 februari 2022
Fyra av fem matcher i Sydallsvenskan slutade 10-10

Visst blir det ett antal oavgjorda matcher i seriespelet varje helg, men att det i samma serie blir fyra helt jämna matcher av fem som spelades. Enda vinsten i Sydallsvenskan tog Pergamon F. Även i Mellanallsvenskan blev det jämna matcher. Tre matcher slutade 11-9 och mötet mellan Nobel och Gamleby slutade 10-10.

den 27 februari 2022
Bodens farmarlag vann dubbelt i Nordallsvenskan

Bodens farmarlag blev enda dubbelvinnaren på söndagen i Nordallsvenskan. Det har ju varit stort sammandrag i Skellefteå under helgen. Prana och Domsjö lyckades med att vinna alla sin tre matcher.

den 26 februari 2022
Full pott för topplagen i damernas elitserie

Februari börjar lida mot sitt slut och många har de senaste dagarna upplevt något som skulle kunna liknas vid vårkänsla. Vad passar då bättre än att ta av solglasögonen och kliva in i bowlinghallen för att spendera hela lördagen med att rulla klot? – Det skall bli kul att få spela i sammandrag och att det är två matcher som spelas samtidigt. Sedan har vi förhoppning om att lyckas få med oss någon poäng hem igen efter dagens spel då vi har ordinarie lag igen denna helg, berättade BK Mercis Janina Lindberg medan hon förberedde sig mentalt inför dagens drabbningar under bilfärden på väg mot Jönköping.

den 26 februari 2022
Stureby vann med 20-0!

Stureby tog på lördagseftermiddagen emot Matteus-Pojkarna på hemmabanor och lyckades med något så ovanligt som att vinna med 20-0!

den 26 februari 2022
Sydallsvenskan bjöd på bra bowling

Lördagen bjöd på strålande sol, bra bowling och en 300-serie i Sydallsvenskan. Det gjorde det lättare att för en stund få koppla bort rådande krig och hot

den 26 februari 2022
Seger för Team Pergamon både fredag och lördag

Team Pergamon vann fredagsmatchen mot Göta med 13-7 där det var en fullmatad kväll med elitseriematcher i både handboll och bowling, afterwork samt liveband. Under lördagen spelades fyra matcher i herrarnas elitserie där bland annat Pergamon tog helgens andra seger och Alingsås befäster sin serieledning efter vinst mot Göta.

den 26 februari 2022
Prana och Domsjö tog dubbla vinster i Nordallsvenskan

I Nordallsvenskan spelas det ett stort sammandrag i Skellefteå där alla åtta lagen skall spela tre matcher vardera under helgen. I lördagens matcher kunde både Prana och Domsjö vinna sina två matcher.

den 25 februari 2022
Inför Elitserien omgång 16

Elitseriehelgen rivstartar med en fredagsmatch mellan Team Pergamon och IS Göta. En späckad kväll väntar i Partille med bowling, handboll, afterwork och liveband. Under lördagen samlas alla lag i damernas elitserie i Jönköping och RC Bowl för sammandrag. Vi har kollat läget med hemmalagen inför helgens matcher.

den 23 februari 2022
Bowlingsverige runt omg 15

Det har varit serieuppehåll de senaste veckorna, men då har det spelats en del av de många uppskjutna matcherna som finns. Här hittar vi en överraskning i Mellanallsvenskan då Matteus Pojkarna i ett Stockholmsderby besegrade Stureby, som därmed fick inkassera sin första förlust i årets seriespel.

den 20 februari 2022
Dubbla vinster för BK Ax i Mellanallsvenskan

Stockholmslaget BK Ax hade två tuffa matcher i Norrköping och Motala. BK Ax kunde via stark avslutning vinna båda matcherna. I Nordallsvenskan fortsätter BK Flash att ånga på och tog en ganska säker seger mot Domsjö.