Nyheter

den 26 februari 2022
Prana och Domsjö tog dubbla vinster i Nordallsvenskan

I Nordallsvenskan spelas det ett stort sammandrag i Skellefteå där alla åtta lagen skall spela tre matcher vardera under helgen. I lördagens matcher kunde både Prana och Domsjö vinna sina två matcher.

den 25 februari 2022
Inför Elitserien omgång 16

Elitseriehelgen rivstartar med en fredagsmatch mellan Team Pergamon och IS Göta. En späckad kväll väntar i Partille med bowling, handboll, afterwork och liveband. Under lördagen samlas alla lag i damernas elitserie i Jönköping och RC Bowl för sammandrag. Vi har kollat läget med hemmalagen inför helgens matcher.

den 23 februari 2022
Bowlingsverige runt omg 15

Det har varit serieuppehåll de senaste veckorna, men då har det spelats en del av de många uppskjutna matcherna som finns. Här hittar vi en överraskning i Mellanallsvenskan då Matteus Pojkarna i ett Stockholmsderby besegrade Stureby, som därmed fick inkassera sin första förlust i årets seriespel.

den 20 februari 2022
Dubbla vinster för BK Ax i Mellanallsvenskan

Stockholmslaget BK Ax hade två tuffa matcher i Norrköping och Motala. BK Ax kunde via stark avslutning vinna båda matcherna. I Nordallsvenskan fortsätter BK Flash att ånga på och tog en ganska säker seger mot Domsjö.

den 20 februari 2022
Sjunde raka segern för Team X-Calibur

Det spelades fyra matcher bowlingens Elitserier på söndagen. Obesegrade Team X-Calibur tog sin sjunde raka seger i damernas Elitserie medan BK Merci vann ett viktigt möte längre ner i tabellen mot B-K Eva, Stockholm. I herrarnas Elitserie blev det klara bortasegrar för topplagen BK Kaskad och Team Pergamon.

den 20 februari 2022
Team Clan vann övertygande mot Boden

Fem matcher spelades under lördagen i herrarnas elitserie. Bland annat reste Team Clan till Boden och tog en viktig seger. Serieledarna Team Alingsås begav sig till Skåne och inkasserade två segrar mot IS Göta respektive Kulladals BS.

den 20 februari 2022
Spader Dam vann stort mot Hammarby

Spader Dam tog en övertygande seger hemma mot Hammarby under lördagen och vann med 17-3. Cajsa Wegner gjorde en stark insats för hemmalaget och var poängbäst med 932 poäng.

den 19 februari 2022
AIK åter upp i serieledning

Norra allsvenskan spelade sammandrag där AIK lyckades vinna dubbelt och ta sig upp i tabelltoppen. I Södra allsvenskan vände Cahoot underlägen i båda matcherna till tre poäng med hem.

den 19 februari 2022
Sydallsvenskan visade bowling när den är som bäst!

Att bowling verkligen är Idrott hela livet och en möjlighet att mötas och spela över flera generationer vet vi alla som bowlar sedan länge!

den 19 februari 2022
Gävle inkasserade första segern i årets Mellanallsvenska

Gävle, som tog emot Team Mariestad, lyckades att ta både sin första seger och sina första poäng i årets Mellanallsvenska. Och inte nog med det, dagens högsta slagning gick också att hitta i matchen!

den 19 februari 2022
Flash tog storseger i Nordallsvenskan

Härnösandslaget Flash fortsätter att imponera och verkar ösa på mot en serieseger i Nordallsvenskan, vilket ger en kvalplats till elitserien.

den 18 februari 2022
Inför Elitserien omgång 15

Efter några veckors uppehåll är Elitserien tillbaka med flera spännande matcher i helgen. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.