Nyheter

den 16 oktober 2021
Sandra Andersson: ”En väldigt trevlig lördag”

Spader Dam spelade dubbelt borta i omgång fyra av damernas Elitserie. Trots ett långt uppehåll blev det dubbel seger för de regerande mästarinnorna från Helsingborg. - Det är en utmaning att komma in i det, säger Sandra Andersson.

den 16 oktober 2021
Fjällräven har fyra raka vinster i Nordallsvenskan

Kirunalaget BK Fjällräven har verkligen fått en kanonstart i årets Nordallsvenska. På lördagen vann laget sin tredje och fjärde seger när man besegrade Piteå BK och BK Prana och leder därmed Nordallsvenskan.

den 15 oktober 2021
Inför Elitserien: omgång 4

Spader Dam inblandat i bottenmöte i helgen samtidigt som säsongens senaste lördagsmatch spelas i Malmö. Omgång fyra av Elitserien har mycket spännande på gång.

den 10 oktober 2021
Anders Wåhlstedt vann i seniortouren efter dramatik

Årets andra deltävling i svenska seniortouren spelades i Skövde under helgen. Finalen blev dramatisk och Nobels Anders Wåhlstedt stod som segrare. Detta var Anders andra seger i seniortouren.

den 29 september 2021
Bowlingsverige runt omg 4

I de två tidigare omgångarna av Bowlingsverige runt har vi haft en del matcher som slutat 20-0. Den här veckan har vi två sådana matcher. Moralaget BK Karma slog BK Cobbers och Trippel från Varberg besegrade Team Kungsbacka F.

den 26 september 2021
Två vinster för Kulladal F i Sydallsvenskan

Kulladals farmarlag vann de två matcherna i Sydallsvenskan mot Cahoot och Olofström och med det har man startat säsongen starkt med fyra raka vinster.

den 26 september 2021
Oavgjort mellan Pergamon och Jösse i eliten

Det blev en riktigt tuff drabbning mellan Team Pergamon och Jösse i elitserien inte oväntat slutade drabbningen oavgjort 10-10.

den 26 september 2021
Sandvikens AIK ångar på i damallsvenskan

Sandvikens AIK har fått en kanonstart i årets damallsvenska. Efter söndagen segrar mot Sollentuna och Sundbyberg har nu laget fyra raka vinster.

den 25 september 2021
Två lag fortsatt obesegrade i Mellanallsvenskan

Efter säsongens första sammandrag är det två lag som är fortsatt obesegrade i Mellanallsvenskan. Stureby fortsätter att ånga på och leder serien medan Baltzar spelade en match oavgjord och huserar på fjärde plats.

den 25 september 2021
Sydallsvenskan bjöd på två 300-slagningar!

Lördagens matcher i Sydallsvenskan bestod av sammandrag i tre hallar, totalt tio matcher och två 300-serier!

den 25 september 2021
BK Högland vann klart mot Hammarby IF BF

Nässjölaget BK Högland tog sin andra raka seger i damernas Elitserie när laget vann klart mot gästande Hammarby IF BF.

den 25 september 2021
Kaskad, Clan och Ludvika vinnare på bortaplan

I herrarnas Elitserie vann Ludvika BK "norrlandsderbyt" på bortaplan mot Bodens BS. - Det var klubbens första bortaseger någonsin i Elitserien, så vi är mycket nöjda, säger en glad Olle Andersson, coach i Ludvika. Även Team Clan och BK Kaskad blev vinnare på bortaplan denna lördag, men lagen fick även inkassera var sin förlust.