Nyheter

den 6 april 2022
Bowlingsverige runt omg 19

Nu börjar seriesäsongen komma mot sitt slut. De flesta serierna har en omgång kvar medan några få har en omgång till efter påsk. Därefter blir det olika kval och slutspel och det ser ut att bli verkliga rysare i flera serier i kampen framförallt om att ta kvalplatser till högre serier.

den 3 april 2022
Domsjö jagar en plats till elitkvalet

I Nordallsvenskan kommer det inte att avgöras förrän i sista omgång vilka lag som tar platserna till elitkvalet efter ledande Flash. Domsjö IF BK tog en viktig seger på söndagen i kampen om kvalplatserna. Full House som leder sin grupp i Sydallsvenskan vann sina två bortamatcher i Malmö.

den 3 april 2022
Team X-Calibur BK åker hem med trippelseger och Team Alingsås BC fortsätter trivas i serietoppen

Säsongen börjar lida mot sitt slut och inom kort är det hög tid för slutspelet, kampen om att bli Sveriges bästa åttamannalag, att gå av stapeln. Än spelas dock matcher i såväl damernas som herrarnas elitserie, och så även denna första söndag i april.

den 3 april 2022
BK Prime till elitkval efter seger i Sandviken

BK Prime säkrade sin plats i elitseriekvalet efter seger mot Sandviken AIK BK i Norra Allsvenskan. De båda topplagen i Södra Allsvenskan Cahoot och Hallandia vann sina matcher.

den 2 april 2022
Lagen till Elitseriekvalet i Mellanallsvenskan klara

Med 1 omgång kvar av Mellanallsvenskan är det nu avgjort vilka fyra som kommer att gå vidare till Elitseriekvalet. Det som är kvar att avgöra är den inbördes ordningen mellan lagen. Även de två lag som tyvärr ramlar ur är klart

den 2 april 2022
Bara hemmasegrar i Nordallsvenskan

Kirunalaget Fjällräven jagar en plats till elitkvalet och segern på lördagen mot Prana gör att laget är kvar på andra plats i serien. Flash och Vilhelmina vann sina hemmamatcher mot Piteå BK.

den 2 april 2022
Tung seger i bottenstriden för Joker

Fyra matcher i herrarnas elitserie under lördagen där bland annat Joker tog en viktig seger borta mot bottenkollegan Boden. Samtidigt föll Kulladal hemma mot Falkenberg i en jämn match.

den 2 april 2022
Viktig seger för B-K Eva och dubbla vinster för Team X-Calibur

B-K Eva tog en viktig seger mot Hammarby under lördagen i damernas elitserie och Team X-Calibur vann sina båda matcher mot Merci.

den 2 april 2022
Team Clan F1 vann dubbelt och är gruppvinnare i Sydallsvenskan

Fem av de sju matcherna i Sydallsvenskan slutade med bortavinster, men det var bara Team Clan F1 som på lördagen orkade med att vinna sin båda bortamöten och säkrade därmed också gruppsegern.

den 1 april 2022
Inför Elitserien omgång 19

Elitserien går in på sluttampen för säsongen och det spelas många spännande matcher till helgen. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 30 mars 2022
Bowlingsverige runt omg 18

Seriesäsongen går mot sitt slut och i omgång 18 som var en reservomgången spelades det under de tre senaste veckorna ett stort antal av de uppskjutna matcherna på grund av pandemin. Denna vecka inriktar vi oss på Flax-spelaren Glenn Andersson som har ett flertal slagningar över 1000-poäng de senaste åren.

den 27 mars 2022
Fjällräven jagar plats i elitkvalet

Kirunalaget Fjällräven tog på söndagen två vinster och det gör att laget nu ligger på tredje plats i Nordallsvenskan som just nu är en kvalplats till elitserien, när det nu återstår tre spelomgångar. AIK:s damer vann mot Stånga på Gotland och har säkrat sin serieseger.