Nyheter

den 23 oktober 2021
Mest hemmavinster i Sydallsvenskan

Sydallsvenskan denna lördag bestod av hemmasegrar förutom två oavgjorda matcher. Den innebar även ett tronskifte i Grupp B när Team Clan BK F1 tog över ledarplatsen från BK Femtionian.

den 23 oktober 2021
Serieledarna vann efter bussresa till Boden

Efter 123 mil i buss lyckades Team Alingsås besegra Bodens BS i dagens omgång av herrarnas Elitserie där även Team Pergamon, Jösse, Göta och Joker tog varsin seger. - En vinst underlättar den resan, säger Emanuel Jonsson.

den 23 oktober 2021
BK Flash och Piteå BK tog tre poäng vardera i Nordallsvenskan

I helgen är det sammandrag i Nordallsvenskan och det spelas i Skellefteå. Alla åtta lagen i Nordallsvenskan kommer att spela tre matcher vardera. På lördagen var Flash och Piteå BK starkast med tre poäng av fyra möjliga.

den 22 oktober 2021
Inför Elitserien omgång 6

Damerna samlas i Jönköping för ett sammandrag och i herrarnas Elitserie vankas stormatch i Nässjö mellan Clan och Pergamon.

den 20 oktober 2021
Bowlingsverige runt omg 5

Efter femte omgången i årets seriespel finns det 35 lag i seriesystemet som inte tappat en enda poäng. Tre klubbar har två lag som är helt felfria och en av dem är Mora-klubben BK Karma.

den 17 oktober 2021
Två hemmavinster i herreliten

I herrarnas elitserien blev det två hemmavinster på söndagen. Helsingborgs Göta besegrade Bodens BS och Jösse slog Joker båda matcherna slutade 14-6. I Nordallsvenskan tog Domsjö sin tredje raka seger.

den 16 oktober 2021
Full pott för Team Clan BK F1 på sydallsvensk bortasväng

Pandemin sätter ännu sina spår, vilket också märks i bowlingsfären. Föreningar läggs ned, lag får dra sig ur och spelarbristen är ett faktum på många håll. Något som dock går att glädjas åt är trots allt att serien är igång igen – men gladast denna helg i Sydallsvenskan var säkerligen Team Clan BK F1 som for hem från sin bortasväng med full pott.

den 16 oktober 2021
Team Alingsås leder fortfarande Elitserien

Västgötarna i Team Alingsås har inlett Elitserien med fyra segrar och en oavgjort och leder serien. Idag kom ytterligare en seger. - Kapaciteten i truppen är utan tvekan bra nog för att vinna serien, säger James Blomgren.

den 16 oktober 2021
Jämnt i toppen i Mellanallsvenskan

Det är mycket jämnt i toppen i Mellanallsvenskan så här långt. Fem lag är inom 2 poängs skillnad. Dessutom är Tegnér bara ytterligare 2 poäng bakom, med färre matcher spelade.

den 16 oktober 2021
Sandra Andersson: ”En väldigt trevlig lördag”

Spader Dam spelade dubbelt borta i omgång fyra av damernas Elitserie. Trots ett långt uppehåll blev det dubbel seger för de regerande mästarinnorna från Helsingborg. - Det är en utmaning att komma in i det, säger Sandra Andersson.

den 16 oktober 2021
Fjällräven har fyra raka vinster i Nordallsvenskan

Kirunalaget BK Fjällräven har verkligen fått en kanonstart i årets Nordallsvenska. På lördagen vann laget sin tredje och fjärde seger när man besegrade Piteå BK och BK Prana och leder därmed Nordallsvenskan.

den 15 oktober 2021
Inför Elitserien: omgång 4

Spader Dam inblandat i bottenmöte i helgen samtidigt som säsongens senaste lördagsmatch spelas i Malmö. Omgång fyra av Elitserien har mycket spännande på gång.