Nyheter

den 20 april 2022
Team Pergamon vann toppmötet mot Team Alingsås

Team Alingsås är klara seriesegrare men i tisdagens möte med tvåan Team Pergamon var Partillelaget starkast och hade säkrat segern efter tre serier. – Vi hade ett stabilt och säkert spel, säger Niklas Dahlberg, coach i Team Pergamon.

den 18 april 2022
Imponerande seger av Martin Paulsson i Seniortouren

I helgen i Ängelholm avgjordes sjunde och sista deltävlingen i Svenska Seniortouren. Tävlingen i Ängelholm bjöd på mängder av höga resultat, från kval till slutlig final. Martin Paulsson Kulladal, som inte hade något handikapp, tog hem segern efter en behövlig trippel i slutrutan nio käglor före Höglands Maria Fridell.

den 13 april 2022
Bowlingsverige runt omg 20

Den 15 december 2019 bildades bowlingklubben Team Edsbacka i Sollentuna och mindre än två och ett halvt år senare står klubben som vinnare av sin grupp i div 3 Södra Svealand 2 efter 22 raka segrar, i lagets första hela seriesäsong.

den 10 april 2022
Näst högsta slagningen någonsin när Team Clan säkrade slutspelsplatsen

Team Pergamon och Team Clan blev slutspelsklara under söndagen. Nässjölaget slog totalt 7812 vilket är den näst högsta slagningen någonsin i seriesammanhang. Etta på listan är också Team Clan med 7840 från i höstas. – Det är helt otroligt att vi lyckas komma upp i så höga slagningar två gånger samma säsong, säger Alfred Berggren.

den 10 april 2022
Domsjö IF BK vann mot Bodens BS F i Nordallsvenskan

Domsjö IF tog på söndagen en stark seger mot Bodens BS farmarlag och trots att man på lördagen lämnade walk over mot Fjällräven så har Domsjö fortfarande chans till kvalplats för elitserien. I Sydallsvenskan vann både Virveln och Pergamon F mot Cahoot.

den 9 april 2022
Stureby tog hem Mellanallsvenskan

Stureby blev till slut vinnare av Mellanallsvenskan. Serien togs hem med 1 ynka poängs marginal ner till AIK.

den 9 april 2022
Jösse, Joker och Kaskad blev lördagens stora vinnare

På lördagen i herrarnas Elitseries näst sista omgång skrällde BK Joker och hemmabesegrade serieledande Team Alingsås som dessförinnan vunnit mot BKF Falkenberg. BK Kaskad tog ett stort kliv mot slutspelet efter seger mot IS Göta och även BK Jösse har slutspelschansen kvar efter seger mot Team Pergamon BC.

den 9 april 2022
Klara segrar i Sydallsvenskan

BK Full House plockade flest poäng i Sydallsvenskan när de vann A-gruppen med 36 poäng. Rayomond Teece och Kim Andersson glada över lördagens seger blickar framåt mot elitseriekvalet

den 9 april 2022
Vilhelmina spelade två oavgjorda i Nordallsvenskan

På lördagen hade Vilhelmina två matcher på hemmaplan och laget spelade oavgjort i bägge matcherna. Mot Flash vände man 5-10 till 10-10. Det var meningen att Domsjö skulle en match i Kiruna mot Fjällräven, men snöovädret i Norr gjorde att Domsjö lämnade walk over.

den 9 april 2022
Full pott för BK Högland

Denna lördag skulle komma att bli en kanondag för BK Högland som kammade hem samtliga poäng på dagens bortaresa. Och inte nog med det – som en rejäl bonus slog därtill Höglands Maria Fridell till med en trehundring!

den 9 april 2022
Sundbyberg tog tredje kvalplatsen till dameliten

Det blev Sundbybergs IK som tog tredje platsen i Norra Allsvenskan, detta gör att laget får en kvalplats till dameliten. Sandvikens AIK BK hade chans att ta en kvalplats, men missade då man förlorade mot Stånga. I Södra Allsvenskan blev det Cahoot som tog seriesegern.

den 8 april 2022
Inför Elitserien omgång 20

Dags för näst sista omgången i damernas och herrarnas elitserie. Det spelas flera viktiga matcher i både toppen och botten av serierna. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.