Nyheter

den 26 januari 2020
Storspel av X-Calibur när man besegrade B-K Eva

Team X-Calibur har med några internationella spelare i laget, gjort flera fina matcher och vill nog ta upp kampen med Spader Dam om SM-titeln. X-Calibur förlorade semifinalen i slutspelet mot B-K Eva förra året men vann nu med klara 15-5 och slog hela 7175.

den 26 januari 2020
Ludvika tog sin andra elitserie seger

Ludvika BK är nykomlingar i årets elitserie på herrsidan. Dalalaget har haft det tungt men på söndagen tog man sin andra elitserie seger när man besegrade Kulladal och lämnar därmed jumboplatsen i serien.

den 25 januari 2020
Mellanallsvenskan: Stureby ångar på i toppen

Stureby gjorde ett litet ryck i toppen i Mellanallsvenskan efter seger mot toppkonkurrenten IKW/Köping och håller sin förlustfria säsong intakt. Men det satt hårt inne!

den 25 januari 2020
Damallvenskan: Nästan bara hemmasegrar

I de sju matcher som spelades idag blev det sex hemmasegrar och en oavgjord match. Sundbyberg fortsätter att vinna i Norra allsvenskan, liksom Söder i den Södra. Sundbyberg toppar klart, medan Söder passerade Cahoot genom dagens seger. Cahoot har möjlighet att ta tillbaka ledningen i morgon.

den 25 januari 2020
Sydallsvenskan: BK Full House fortsatt obesegrade

Sydallsvenskan bjöd på en hel del höga slagningar och spännande matcher där de obesegrade serieledarna fortsatte vinna även om det var med minsta möjliga marginal i andra matchen.

den 25 januari 2020
B-K Eva vann mot Örgryte i viktig streckmatch

I damernas elitserie spelades det en mycket viktig match i kampen och en slutspelsplats. Innan mötet hade lagen samma poäng, men B-K Eva kunde på bortaplan ta två viktiga poäng när man vann med 10-9.

den 25 januari 2020
Nordallsvenskan: Dubbla vinster för Flash

Härnösandslaget BK Flash fortsätter att ösa på i Nordallsvenskan och vann två matcher på lördagen. Laget hade det tufft i Umeå men vände ett underläge till seger 11-9 mot Umeå IK.

den 25 januari 2020
BKF Falkenberg vann viktigt streckmöte mot BK Kaskad

BKF Falkenberg lyckades vinna den oerhört viktiga 4-poängsmatchen mot BK Kaskad i kampen kring slutspelsstrecket i herrarnas Elitserie. Bodens BS hade strajkfest på hemmaplan och lämnade kvalplatsen efter storseger mot Team Clan.

den 22 januari 2020
Inför Elitserien omgång 14

Dubbla toppmatcher i Partille och dubbla hemmamatcher för Glam i sin nya hemmahall är något av det som bjuds i omgång 14 av Världens bästa liga.

den 21 januari 2020
Bowlingsverige runt omg 13

I och med helgens seriespel så reducerades antalet lag som ännu inte har tappat en enda poäng. Det var framförallt lag i de högsta serierna som föll ifrån. I Nordallsvenskan förlorade Flash i Sydallsvenskan Full House och Spader Dam tappade en match i dameliten.

den 19 januari 2020
Damallsvenskan: Sundbyberg befäster sin ledning i Norra

I de damernas allsvenskor spelades idag två matcher i vardera gruppen. SIK tog fyra poäng på sin bortaresa i Norra och Hallandia vann en och förlorade en på sin bortasväng i den Södra gruppen.

den 19 januari 2020
Damelit: Höglands dag i Norrköping

Högland blev dagens stora vinnare vid sammandraget i Haga Bowling. Fyra poäng gjorde att laget kom upp på betydligt säkrare mark i kampen om slutspelsplatser, nu hela fem poäng och en massa kvot före B-K Eva. Evorna i sin tur kunde sätta ytterligare ett streck i kolumnen "Vinster över Spader Dam", där de flesta andra lag inte har några streck alls.