Nyheter

den 18 januari 2020
Dubbla vinster för Prana och Vilhelmina

Vid Nordallsvenskans sammandrag i Skellefteå på lördagen vann Prana och Vilhelmina sina två matcher. Flash tog nionde raka segern i årets seriespel.

den 17 januari 2020
Damernas Elitserie: Stjärntätt i Norrköping till helgen

I Norrköping finns det, i helgen, möjlighet att se många av världens bästa dambowlare spela i Världens bästa liga där det är väldigt jämnt kring strecken. - Alla matcher är viktiga, säger Lena Sulkanen i B-K Eva.

den 16 januari 2020
Inför herrarnas Elitserie, omgång 13

Hela Elitserien för damer samlas i Norrköping och spelar sammandrag. Herrarna däremot, far land och rike runt, som vanligt. Bland annat åker Boden på turné på västkusten.

den 16 januari 2020
ÖIS fokuserar på avgörande

Ett av de formstarkaste lagen just nu i damernas Elitserie är Örgryte IS som tog två viktiga segrar i 2019 års sista omgång. Nu ska de bli bättre i avgörande lägen. - Då har vi allt att vinna, säger Jessica Magnhammar.

den 16 januari 2020
Statistiken gör Joker bättre

BK Joker är Elitseriens bästa nykomling så här långt. En del av utvecklingen från ett allsvenskt lag till en sjundeplats i Världens bästa liga är ett avancerat Excelark. - Här kan man se, svart på vitt, du har 6,3 strike per serie men en missprocent på 33, säger Tim Davidsson.

den 14 januari 2020
Bowlingsverige runt omg 12

Nu är Jul och Nyårshelgen avklarad. Bowlingens seriespel är igång trots att man inte spelade i elitserierna och i flera av de allsvenska serierna. Bowling Sverige runt gav även denna vecka slagningar över 1000-strecket både bland herrarna och damerna.

den 11 januari 2020
Damallsvenskan: Sundbyberg fortsatt i topp

I damernas Norra Allsvenska ser Sundbyberg ut att vilja ta sig tillbaka till elitserien. Lördagens seger mot Stånga gör att försprånget till de närmaste konkurrenterna har ökat.

den 11 januari 2020
Åttonde raka segern för Flash

I Nordallsvenskan har BK Flash ännu inte tappat en enda poäng i årets seriespel. På lördagen tog Härnösandslaget sin åttonde raka vinst när man besegrade Domsjö med 13-7.

den 6 januari 2020
AIK: Chris Sloan avgjorde i slutrutan

Den irländske tvåhandsbowlaren Chris Sloan vann AIK International Tournament i Bowl-O-Rama efter finalseger mot finländaren Teeumu Putkisto med 189-175. Jesper Svensson slutade trea och Joline Persson Planefors blev bästa dam på femte plats.

den 6 januari 2020
Jens Simonsen vann i Eskilstuna

Under måndagen avgjordes i Eskilstuna den femte deltävlingen i årets seniortour. Vinnare i en ganska jämn final blev Jens Simonsen BK AX före Bengt-Åke Bengtsson IK Sterling

den 5 januari 2020
AIK: Fem spelare över 1400 i kvalet

Kvalspelet i AIK International Tournament avslutades på söndagskvällen och kan sammanfattas: intresset håller i sig, för åttonde året i rad över 700 starter, nu med 369 spelare som gjorde 881 starter.

den 4 januari 2020
Anna Andersson vann Europaresa

Tredje omgången av DV8 Juniormasters avgjordes under fredagen. Det var tävlingarna i Ängelholm och Höganäs och vinnare av Europaresan till den som hade bästa rena slagningen dessa två tävlingar ihop gick till Spader Dams Anna Andersson.