Nyheter

den 18 januari 2020
Mellanallsvenskan: Fyra lag med dubbla vinster

AIK, Team Gamleby, BK Brio och lite mindre överraskande, serieledande Stureby BK, blev lagen som tog full pott under lördagens minisammandrag i Mellanallsvenskan.

den 18 januari 2020
Damallsvenskan: Vinster för topplagen i Södra

Cahoot och Söder knep varsin ny seger den här helgen och befäster sina topplaceringar. I nykomlingsmötet mellan Hässle och Oden var skånskorna starkast, och i Norra Allsvenskans Stockholmsderby vann AIK.

den 18 januari 2020
Stjärnspäckat X-Calibur imponerade

Med sina internationella nyförvärv imponerade Team X-Calibur när de idag tog två segrar på Elitseriens sammandrag i Norrköping. - Vi jobbade som ett lag i båda matcherna, säger Josefin Hermansson.

den 18 januari 2020
6 av 7 hemmasegrar i Elitserien

Trots att varken Team Clan eller Team Pergamon säger att hemmafördelen i Elitserien är speciellt stor vann 6 av 7 hemmalag i dagens omgång. Bara BK Jösse tog viktiga bortapoäng. - Väldigt viktiga. Det är de som gör skillnad på att gå till slutspel eller inte, säger Markus Jansson.

den 18 januari 2020
Dubbla vinster för Prana och Vilhelmina

Vid Nordallsvenskans sammandrag i Skellefteå på lördagen vann Prana och Vilhelmina sina två matcher. Flash tog nionde raka segern i årets seriespel.

den 17 januari 2020
Damernas Elitserie: Stjärntätt i Norrköping till helgen

I Norrköping finns det, i helgen, möjlighet att se många av världens bästa dambowlare spela i Världens bästa liga där det är väldigt jämnt kring strecken. - Alla matcher är viktiga, säger Lena Sulkanen i B-K Eva.

den 16 januari 2020
Inför herrarnas Elitserie, omgång 13

Hela Elitserien för damer samlas i Norrköping och spelar sammandrag. Herrarna däremot, far land och rike runt, som vanligt. Bland annat åker Boden på turné på västkusten.

den 16 januari 2020
ÖIS fokuserar på avgörande

Ett av de formstarkaste lagen just nu i damernas Elitserie är Örgryte IS som tog två viktiga segrar i 2019 års sista omgång. Nu ska de bli bättre i avgörande lägen. - Då har vi allt att vinna, säger Jessica Magnhammar.

den 16 januari 2020
Statistiken gör Joker bättre

BK Joker är Elitseriens bästa nykomling så här långt. En del av utvecklingen från ett allsvenskt lag till en sjundeplats i Världens bästa liga är ett avancerat Excelark. - Här kan man se, svart på vitt, du har 6,3 strike per serie men en missprocent på 33, säger Tim Davidsson.

den 14 januari 2020
Bowlingsverige runt omg 12

Nu är Jul och Nyårshelgen avklarad. Bowlingens seriespel är igång trots att man inte spelade i elitserierna och i flera av de allsvenska serierna. Bowling Sverige runt gav även denna vecka slagningar över 1000-strecket både bland herrarna och damerna.

den 11 januari 2020
Damallsvenskan: Sundbyberg fortsatt i topp

I damernas Norra Allsvenska ser Sundbyberg ut att vilja ta sig tillbaka till elitserien. Lördagens seger mot Stånga gör att försprånget till de närmaste konkurrenterna har ökat.

den 11 januari 2020
Åttonde raka segern för Flash

I Nordallsvenskan har BK Flash ännu inte tappat en enda poäng i årets seriespel. På lördagen tog Härnösandslaget sin åttonde raka vinst när man besegrade Domsjö med 13-7.