Nyheter

den 28 september 2019
Obesegrade Falkenberg fortfarande i topp

Herrarnas Elitserie har efter lördagen bara ett obesegrat lag kvar, serieledande BKF Falkenberg som idag besegrade BK Jösse från Arvika. - Det var en jämn kamp, säger Dennis Johansson i Falkenberg.

den 28 september 2019
Två oavgjorda för Umeå i Nord

Trean i maratontabellen för herrarnas Elitserie Umeå IK håller sedan några år till i Nordallsvenskan. Där reste de idag till Lycksele och Vilhelmina, och spelade oavgjort på båda ställena.

den 27 september 2019
Inför Elitserien omgång fyra

Världens bästa liga är igång och till helgen är det första omgången då några av damerna får chans att visa upp sig på hemmaplan. Som exempel tar Eva emot Spader Dam hemma på Högdalen.

den 26 september 2019
Rome och Tokyo nya profiler i Elitserien

Till årets säsong har Elitserielagen fått två nya oljeprofiler att välja på när Elitserien 40 och Elitserien 41 har försvunnit. - Tokyo är tuffare jämfört med Rome, säger William Svensson i BK Kaskad.

den 25 september 2019
Över 350 000 visningar i nya BITS

Det nya IT-systemet har nu testats över två seriehelger och färre frågor än vanligt har kommit in till Svenska Bowlingförbundet. - De första två helgerna har fungerat väldigt bra, säger Peter Lagerroos.

den 24 september 2019
Bowlingsverige runt omg 3

I helgen startade både Nordallsvenskan och damernas Elitserie, därmed är årets seriesäsong igång. När man tittar på damernas bästalista så hittar vi att tio av de tretton slagningarna över 900 poäng, är slagna av spelare i elitserien.

den 22 september 2019
Bortavinster för Kaskad och Joker

Söndagens herrmatcher i både elitserien och sydallsvenskan slutade alla med bortavinster. Kaskad slog Ludvika, Joker Glam och Team Clan F vann dubbelt i Malmö.

den 22 september 2019
Spader Dam startade med två raka vinster

Regerande svenska mästarinnorna var på söndagen i Skövde för att starta säsongen. Starten blev perfekt med två raka vinster, bland annat mot Elitseriens största konkurrent Team X-Calibur. Spader Dam besegrade också Örgryte.

den 21 september 2019
Tre bortapoäng för IFK Borås i Sydallsvenskan

Sydallsvenska IFK Borås spelade oavgjort i Kalmar mot BK Cahoot och vann sedan med minsta möjliga marginal i Olofström.

den 21 september 2019
Full pott för Umeå IK och Flash

Nordallsvenskan startade på lördagen och det var då med minisammandrag på neutral bana. Flash och Umeå IK gick igenom lördagens två matcher utan förluster och har därmed tagit ledningen i årets Nordallsvenska.

den 21 september 2019
Damallsvenskan: Ny seger för Cahoot - 978 av Frida Löhnert

Nykomlingslagen i de allsvenska grupperna fortsätter att visa framfötterna. Calluna tog förvisso en gruvlig revansch på Oden efter förra helgens förlust, men Falköpingslaget hade redan grejat två poäng på bortaresan. Hässle besegrade Hallandia och i Norra gruppen tog Stånga två poäng på säsongens första fastlandstripp .

den 21 september 2019
Falkenberg leder Elitserien

Regerande svenska mästarna Team Pergamon vann toppmötet mot Team Clan men det är BKF Falkenberg som leder herrarnas Elitserie så här långt. - Vi har tagit en skärmdump på tabellen, säger Magnus Larsen.