Nyheter

den 17 oktober 2020
Sammandrag i Mellanallsvenskan!

Under lördagen var det sammandrag i fyra olika hallar i Mellanallsvenskan. Fyra matcher vardera spelades i Motala, Sundbyberg, Nyköping och Gävle

den 17 oktober 2020
Flash fortsätter att vinna

När förra årets serie avslutades i mars månad ledde Härnösandslaget Flash Nordallsvenskan stort. Laget satsar säkert på serieseger i år istället och på lördagen vann man mot Umeå IK med 13-7.

den 17 oktober 2020
Halv revansch för BK Merci

BK Merci fick i alla fall en halv revansch under sitt stockholmsbesök på lördagen. Merci vann först mot Hammarby IF BF men förlorade sedan stort mot B-K Eva Stockholm.

den 17 oktober 2020
Kaskads oljeprofilbyte hemma gav oavgjort igen

BK Jösse vann ett jämnt toppmöte mot gästande Team Alingsås i herrarnas Elitserie. BK Kaskads byte av oljeprofil inför hemmamötet mot Kulladals BS gav ingen direkt utdelning och Team Pergamon vann med vissa besvär dubbelt på bortaplan.

den 17 oktober 2020
Sydallsvenskans sammandrag

Inför helgens sammandrag var det fyra lag som var obesegrade och utan att tappat poäng. Det var Lunds BK Mamba, IFK Borås, BK Full House och Höganäs BC. Två förstnämnda skulle denna lördag mötas på eftermiddagen.

den 16 oktober 2020
Team Alingsås och BK Merci ute efter bortapoäng

I helgen drar seriespelet igång igen med bland annat ett toppmöte i herrarnas Elitserie där tabelltrean Team Alingsås gästar tvåan BK Jösse som drabbats av en kännbar spelarfrånvaro men också fått ett återvändande nyförvärv. I damernas Elitserie är BK Merci ute efter dubbel revansch i Stockholm.

den 15 oktober 2020
Beslut om tillfällig lättnad för avanmälda lag

Lag, som avanmält sig från den Nationella serien på grund av covid-19, ska inte bli tvingade att starta om från den lägsta serien, utan flyttas ner endast en division. Det beslutet tog förbundsstyrelsen i slutet av förra veckan.

den 14 oktober 2020
Uppdaterat säkerhetsprotokoll under pandemin

Bowlingförbundets säkerhetsprotokoll vid tävlingsbowling under pandemin har uppdaterats för att förtydliga vissa delar. – Vi måste förstå allvaret av den rådande situation och vi får inte slappna av, säger sportchef Michael Granström.

den 29 september 2020
Bowlingsverige runt omg 4

I serierna div 1 till 3 så har det spelats tre serieomgångar, tyvärr är det ganska ojämnt spelade med matcher i dessa serier då det i ett flertal serier är ojämnt antal lag, men undertecknad har tittat på några lag som spelat fyra matcher och har fyra vinster

den 27 september 2020
Team Clan F1 vann dubbelt borta

På söndagen tog Team Clan BK F1 två segrar på bortaplan när de allsvenska herrarna spelade klart den fjärde omgången. Övriga segrare i Syd- och Mellanallsvenskan var Lunds BK Mamba och AIK medan Matteus-Pojkarna och Vimmerby delade på poängen i en match där M-P:s Victor Forss slog 300.

den 27 september 2020
Bodens BS tog tre av fyra möjliga poäng på söndagen

Bodens BS avslutade sin helg med tre tuffa bortamatcher i herrarnas Elitserie med att på söndagen spela oavgjort mot BK Kaskad och vinna mot BK Glam. – Det blev en toppenavslutning på helgen för oss och vi är riktigt nöjda, säger en glad Ludwig Ingerskog i Boden.

den 27 september 2020
Stureby vann dubbelt borta i Mellanallsvenskan

I dagens omgång i Mellanallsvenskan var det mest hemmavinster, men Stureby stack ut ut mängden genom att vinna båda sina matcher och kopplar därmed ett tidigt grepp om serieledningen.