Nyheter

den 30 oktober 2021
Spader Dam tog över ledningen i damernas Elitserie

Den här lördagen spelades tre matcher i damernas elitserie mellan fem av seriens lag. Det sjätte laget Team X-Calibur fick en veckas extra uppehåll.

den 30 oktober 2021
Fjällräven vann toppmötet i Nordallsvenskan

Kirunalaget Fjällräven startade säsongen med fyra raka vinster i Nordallsvenskan. Men i förra helgens sammandrag blev det två förluster och en oavgjord. På lördagsmorgonen blev det seger i toppmötet med Flash.

den 30 oktober 2021
Uretan recept för seger i herrarnas Elitserie

Uretan-klot är en taktik som används mer och mer i Elitserien. Idag var det BKF Falkenberg som tog sin första seger på bortaplan för säsongen med uretan. - Vi tränar mer med uretan, säger Dennis Johansson hos Falkenberg.

den 29 oktober 2021
Inför Elitserien omgång 7

Det är derbyhelg i Elitserien och bara BK Merci har dubbel borta där de tar sig an Hammarby och Eva i Stockholm. Bland herrarna kan vi, bland annat, se fram emot ett skånederby.

den 27 oktober 2021
Bowlingsverige runt omg 6

I helgen slogs det ett flertal fina resultat. I elitserien slog Team Clan 7840, vilket är det högsta resultatet i seriesystemet genom tiderna. Men det slogs också nya årsbästa individuellt både bland herrarna och damerna.

den 26 oktober 2021
Nytt rekord av Team Clan - ”Det finns mer poäng att hämta”

Team Clan slog i helgen tidernas högsta slagning i svenskt seriespel när de slog 7840, 245 i snitt på hela laget, i en seger över Team Pergamon. - Vi har förberett oss i en vecka på det här, säger Peter Hellström.

den 24 oktober 2021
Södra allsvenskan: Två lag vann dubbelt i Jönköping

Södra allsvenskan spelade också sammandrag den här helgen. Racketcentrum i Jönköping stod för värdskapet, profilen var densamma som Norra allsvenskan spelade på igår och Hallandia och Cahoot var mest nöjda med helgen.

den 24 oktober 2021
Full pott för Umeå IK i Nordallsvenskans sammandrag

Veckans lag i Nordallsvenskan heter Umeå IK. Efter att ha vunnit en match på lördagen i Nordallsvenskans sammandrag, vann man sin båda matcher på söndagen och var därmed enda laget som tog full pott.

den 24 oktober 2021
Team Clan tog storseger mot Pergamon

På söndagen spelades det i Nässjö en match mellan två av de senaste årens bästa lag i herrarnas elitserie, Team Clan tog en storseger på 16-4 mot Team Pergamon och samtidigt slog man det högsta resultaten, 7840, i svensk seriebowling. BK Ludvika tog också en storseger när man besegrade Kulladal med 16-4.

den 23 oktober 2021
Stureby rycker i Mellanallsvenskan

Stureby fortsätter att gå som tåget i Mellanallsvenskan, är fortfarande obesegrade efter sju matcher och gör därmed ett litet ryck i toppen på serien.

den 23 oktober 2021
Full pott till Stånga

Norra allsvenskan spelade sammandrag i Vårby, där profilen Elitserien Dam 39 2021 vållade lagen en hel del huvudbry. Stånga blev helgens vinnare då de fick fyra poäng med sig hem till Gotland, fyra av lagen vann en match och ett lag blev utan seger.

den 23 oktober 2021
Väntade storvinster i damernas elitseriesammandrag

Trädens skiftande nyanser lyser närvarande i höstmörkret men i Jönköping, närmare bestämt i RC Bowl Arena, låg fokuset någon helt annanstans. Det vankades sammandrag i damernas elitserie och samtliga lag var på plats för försöka lägga vantarna på de poäng helgens omgång hade att erbjuda. Det skulle dock vara de två lag som utgör det solklara toppskiktet i serien som också blev dagens mesta vinnare.