Nyheter

den 13 maj 2022
Det senaste inför helgens elitseriekval

Det är spännande kvaltider och i helgen avgörs det vilka lag som ska lyckas avancera i de olika serierna. Vi har kollat extra på damernas och herrarnas elitseriekval och fått en rapport om hur kvalkänslan är i några av lagen.

den 9 maj 2022
Calluna vidare i kvalet till Elitserien efter seger mot Sundbyberg

BK Calluna Borås besegrade Sundbybergs IK i första omgången i kvalet till Elitserien. De vann i två raka matcher och båda mötena blev 12-3 i Karlskoga Bowlinghall.

den 7 maj 2022
Vendelsö/Tyresö BK, Stånga IF och Team Sollentuna vidare i kvalet

I kvalet till Mellanallsvenskan blev det tre jämna och spännande matcher. Vendelsö BK/Tyresö BK vann efter en avgörande kvalserie. Stånga IF och Team Sollentuna vann också jämna drabbningar.

den 7 maj 2022
Första kvalomgången till Sydallsvenskan avgjord

I första kvalomgången till Sydallsvenskan vann Kabare, Varta BK, Örgryte och BK Borgen ganska enkelt. Däremot vann Viskan en jämn match mot Team Lerum. BK Thule kunde med oavgjort i andra matchen ta hem segern mot Team Alingsås F1

den 27 april 2022
Förtydligande kring oljeprofiler i kvalen

Kvalen till Elitserien dam och herr spelas enligt tidigare uppgifter. Alla andra kval spelas på profilen kval 2022 - 39 fot.

den 24 april 2022
Joker säkrade elitseriekontraktet - besegrade Boden i ödesmatchen

Joker säkrade kontraktet till Elitserien nästa säsong efter seger med 15-5 i ödesmatchen mot Bodens BS. Det betyder att det blir kval för Boden och Kulladals BS. – För två månader sedan var vi så gott som borträknade, helt otroligt att vi fixar det, säger Stefan Roos i Joker.

den 23 april 2022
BK Kaskad klart för slutspel

Redan slutspelsklara Team Clan grusade på lördagen BK Jösses slutspelschanser. Detta till glädje för BK Kaskad som därmed tar den sista slutspelsplatsen. – Det känns riktigt härligt att det nu är klart, säger en nöjd William Svensson i Kaskad. I den täta bottenstriden har Kulladals BS chansen kvar att slippa kvalspel efter seger mot Ludvika BK samtidigt som Bodens BS förlorade mot Falkenberg.

den 23 april 2022
Spader Dam vinnare trots förlust i sista omgången

Spader Dam vann damernas Elitserie trots säsongens andra förlust mot serietvåan Team X-Calibur. B-K Eva, Stockholm, säkrade den fjärde och sista slutspelsplatsen efter bortavinst mot Hammarby samtidigt som BK Merci förlorade stort mot BK Högland.

den 23 april 2022
Flash och Fjällräven till elitkvalet från Nordallsvenskan

Fjällräven fick säkrat sin plats i elitkvalet då Boens BS farmarlag lämnade walk over på lördagen.

den 22 april 2022
Team Pergamon vann toppmötet mot Team Clan - säkrade andraplatsen

Team Pergamon säkrade andraplatsen i Elitserien efter att ha vunnit toppmötet mot Team Clan under torsdagskvällen. – Det var stenhårt hela vägen och enormt viktigt för oss att bli tvåa, säger Niklas Dahlberg, coach i Team Pergamon.

den 21 april 2022
Inför Elitserien omgång 21

Den avslutande elitserieomgången står för dörren. Nu ska det avgöras vilka som tar de sista slutspelsplatserna och vilka som säkrar kontraktet till nästa säsong. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 21 april 2022
Inför Elitserien omgång 21

Den avslutande elitserieomgången står för dörren. Nu ska det avgöras vilka som tar de sista slutspelsplatserna och vilka som säkrar kontraktet till nästa säsong. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.