Nyheter

den 20 november 2021
Hemmalagens helg och två trehundringar

Det blev onekligen hemmalagen som triumferade denna helg i Sydallsvenskan, då inte ett enda bortalag lyckades ge sina motståndare på tafsen. Det fanns däremot två personer till som stod för vinster, men mer på det personliga planet, då dessa slog varsin perfekt serie.

den 20 november 2021
Flash vann dubbelt och tog över serieledningen i Nordallsvenskan

Härnösandslaget Flash hade dubbla matcher på lördagen i Nordallsvenskan. Det blev två ganska säkra vinster och samtidigt tog laget över serieledningen i Norr.

den 19 november 2021
Här kan du se världsmästare till helgen

Ta chansen att se världens bästa bowlare. Alla Elitseriematcher som spelas i helgen innehåller minst en svensk VM-spelare och de flesta innehåller svenska Världsmästare.

den 14 november 2021
Bowling-VM: Brons i 3-manna

Det blev ett brons för herrarnas 3-mannalag som idag spelade semifinal på VM i Dubai. Sydkorea spelade bättre på den uppbyggda utomhusarenan på Dubai Expo. - Det är bara tillfälligheter, säger Markus Jansson.

den 14 november 2021
Team Clans Jan Larsen vann i Senior Touren

I Strike & Co i Göteborg spelades den tredje deltävlingen av årets svenska Senior Tour. Det blev Jan Larsen från Nässjö som stod högst upp efter en mycket strikefylld final.

den 7 november 2021
VM: Båda damlagen med marginal vidare i dubbel

Cajsa och Jenny Wegner spelade bäst av de två svenska damlagen när kvalet i dubbel avslutades på söndagskvällen. Systrarna fick ihop 2238 poäng vilket ger dem en femte plats totalt bland de 32 lag som går vidare. Sveriges lag 1 med Joline Persson Planefors och Sandra Andersson är dock bara placering efter på sjätte plats.

den 7 november 2021
VM: Världsrekord igen!

Pontus Andersson i par med Jesper Svensson avslutade kvalet i dubbel med 300 och stannade på 2467, nytt världsrekord. - Man går bara runt och ler, säger Pontus Andersson.

den 7 november 2021
VM: ”Roligare att spela tillsammans”

Dubbeln är den första lagdistansen på VM i Dubai, och när de två första passen är spelade ligger de första svenska paren trea, och sexa. - Det borde räcka till att gå vidare, säger William Svensson.

den 3 november 2021
Bowlingsverige runt omg 7

Vi har nu kommit till den sjunde spelomgången i årets seriesystem. I flera av serierna var det en så kallad derbyomgång. Vi har hittat en flertal toppmatcher i den olika seriernas grupper.

den 31 oktober 2021
BK Jösse vände och vann mot Ludvika BK

Ludvika BK har gjort en mycket bra start i årets herrelit serie. Ludvika ledde också matchen mot Jösse innan värmlänningarna till slut kunde avgöra till seger.

den 30 oktober 2021
Dubbla bortasegrar för Pergamon F i Sydallsvenskan

Pergamon F tog dubbla segrar på sin resa till Olofström och Kalmar, Sterling knep en pinne från Bulltofta på Baltiskan men i övrigt lade hemmalagen beslag på poängen i Sydallsvenskans omgång 7. Full House leder grupp A medan Clan F ligger främst i grupp B.

den 30 oktober 2021
Full pott för IKW/Köping i Mellanallsvenskan

IKW/Köping gjorde en mycket bra bortaresa under lördagen och tog med sig full pott hem. Därmed är de också i allra högsta grad med och slåss om kvalplatserna till Elitserien.