den 26 oktober 2019

Full House fortfarande utan poängförlust

Ängelholmslaget Full House föll på mållinjen när man i våras skulle kvala till elitserien. Full House satsar på nytt igen och laget tog på lördagen sin sjätte och sjunde seger för säsongen i Sydallsvenskan.

Full House började dagen i Olofström och där vann Ängelholmslaget de två första serierna med 4-1. Olofström vann de två nästa serierna men Full House kunde hålla undan till seger med 12-8. Hemmalagets Rasmus Hagelberg visar ofta upp fina slagningar, den här gången blev det 1008. I Full House hade Johan Sörensen 936 och Kim Andersson 931.

I Kalmar mötte Full House Cahoot och här var det hemmalaget som länge hade kommandot i matchen. Man började med 3-2 i första serien och efter tre serier ledde Cahoot med 8-6. Då vände Full House på det hela, kanske var det rutin som avgjorde. Full House vann med 10-9 och har nu sju raka vinster i serietopp. I Cahoot hade Pontus Svensson 898 och i Full House Raymond Teece 896.

Göteborgslaget Virveln var på Skånebesök på lördagen. Förra veckan spelade man oavgjort mot Lunds BK Mamba, men nu i Lund blev det förlust 14-6. I Lunds Mamba hade Alexander Martinsson 924 och Magnus Andersson 909. Bäst i Virveln Mathias Ulfhielm med 902. Virveln fortsatte till Hässleholm och möte med Femtionian. Hemmalaget vann enkelt med 17-3 mot Göteborgarna.

Det var smålandsderby i Nässjö där Team Clans farmarlag tog emot Forsheda. Värnamolaget började bäst och vann första serien med 4-1, men sedan vände Team Clan F på det hela och vann med 11-9. Bäst individuellt Jonathan Martinsson med 908.

Höganäs BC började dagen i Skara där man mötte Kåess. Hemmalaget har haft en tuff serieinledning med sex raka förluster. Nu började man starkt och vann första serien med 4-1. Men Höganäs vände på det hela och vann med 13-7. Matchbäst Kevin Lindbladh i Höganäs med 897. I Partille var sedan Team Pergamon F motståndare. Höganäs hade 6-4 efter två serier, men den här gången vände Pergamon matchen till seger 11-9. I Höganäs hade Mattias Möller 910 och Kevin Lindbladh 909.

I Borås var det Västgötaderby. IFK Borås tog emot Kinna BK. Boråsarna hade inga problem att ta hem segern i matchen. Segersiffrorna skrevs till klara 15-4. Bäste individuella resultatet hade hemmalagets Mattias Lindström med 893.

Skriv en kommentar