den 20 november 2021

Flash vann dubbelt och tog över serieledningen i Nordallsvenskan

Härnösandslaget Flash hade dubbla matcher på lördagen i Nordallsvenskan. Det blev två ganska säkra vinster och samtidigt tog laget över serieledningen i Norr.

Lördagens första match för Flash blev mot Prana i Skelelfteå. Redan efter tre serier var segern säkrad. Flash vann till slut med 14-5. Bäst i Flash Tobias Sagvold med 855, i Prana slog Peter Forsgren 868.. Därefter bar det av till Piteå och även där blev det seger för Flash med hela 13-7. I Flash dominerade Tobias Sagvold med att slå hela 1005. I Piteå slog P-W Nyström 914.

I Norra damallsvenskan hade Sollentuna två matcher, tyvärr blev det inga poäng. Först möte med Prime, där Prime snabbt tog en rejäl ledning och kunde sedan vinna med 15-5. Bäst i matchen Primes Annika Kilander med 827. Sollentubna fortsatte till BowloRama där man inte hade något att sätta emot när AIK vann med hela 18-2.

I Södra damallsvenskan tog Kalmarlaget Cahoot emot Calluna från Borås. Cahoot började med 4-1 i första serien. I andra serien kvitterade Calluna och matchen var jämn igen. Cahoot visade sig vara starkast och vann matchen med 13-7. Individuellt hade Malin Skoglund i Cahoot 770 och Marie Carlstrand var bäst i Calluna med 784

Skriv en kommentar