den 16 november 2019

Flash tog femte raka segern

I Nordallsvenskan har Härnösandslaget ännu inte tappat någon poäng. På lördagen besegrade man Domsjö 13-7. Umeå IK vann borta mot Prana och är det lag som närmast hotar Flash i serien.

Flash är ett lag som varje år är ett av topplagen i Nordallsvenskan. Det är inget undantag i år. Nu tog man emot Domsjö och vann första serien med 4-1, Domsjö kontrade dock och hade 5-5 efter två serier. Men rutinen i Flash gav utdelning och laget från Härnösand vann med 13-7 och har nu fem raka vinster. Individuellt hade Tobias Sagvold 884 i Flash medan Henrik Törnqvist i Domsjö var matchbäst med 890.

Umeå IK vill säkert ge Flash en kamp i toppen av Nordallsvenskan. Umeå IK gästade Prana där matchen var helt jämn efter två serier. Umeå IK klämde dock till med 5-0 i tredje serien och grundlade segern som skrevs till 12-8. Umeå IK har ännu inte förlorat i årets serie ( två oavgjorda) och man har samma poäng som Flash men en match mer spelad, det kan bli en kamp men Flash och Umeå IK i toppen. Individuellt hade Magnus Lidberg 933 i Umeå IK, medan Mattias Ladås toppade i Prana med 883.

I lördagens tredje match i Nordallsvenskan tog Boden F emot Piteå BK. Pietålaget startade bäst och ledde med 7-3 efter två serier. Då kom Bodengrabbarna igång och såg till att vinna matchen med 12-8. Matchens bäste spelare var Lars Karlsson med 915, men vi noterar också en 300-serie i sista omgången. det var Bodens Axel Simonsen som klämde till med tolv raka strike.

Skriv en kommentar