den 23 november 2019

Boden F tog revansch på Umeå IK

För en månad sedan vann Umeå IK på hemmaplan i Nordallsvenskan mot Bodens farmarlag. Nu tog Boden F revansch genom seger på hemmaplan med 13-6.

Umeå IK ligger med i toppen av Nordallsvenskan och hade två matcher på bortaplan under lördagen. Först var det möte med Piteå IK, där hemmalaget började strålande och tog en ledning på 4-1. Men Umeå IK visade att man är ett starkt lag som inte ger upp i första taget. Tre serier med 4-1 gjorde att Umeå IK vann med 13-7 och gick därmed upp i serieledning. Individuellt hade Piteås JohnnyJohansson 916.

Skulle det bli en dubbel för Umeå IK. Bodens farmarlag började bäst och tog 3-2 i första serien. Laget fortsatte sitt starka spel och hade klara 10-5 efter tre serier. Boden F vann till slut med 13-6. I Boden F hade Mats Carlsson 886, medan bäst i Umeå IK var Joakim Karlsson med 884. Umeå IK är nu i serieledning före Flash. Men Umeå som leder med två poäng har tre matcher mer spelad så det är klar fördel Flash.

Prana startade dagen mot Jonsta. Här var det Lyckselelaget som startade bäst och tog 4-1 i den första serien. Prana vände dock "på steken" och vann med 13-7. Pranas nästa match gick till Vilhelmina. Där var hemmalaget bäst redan från start och vann med 15-5. I Vilhelmina hade Andreas Fjällström 938 och Håkan Persson 930. Pranas bäste var Jörgen Kågström med 894.

Skriv en kommentar