Nyheter

den 13 mars 2022
Trippel i förluster för Kulladals BS på bortaplan

Serieledande Team Alingsås med världsmästaren James Blomgren i spetsen gav inte ett Kulladals BS i poängnöd någon pardon. Kulladal förlorade även sina övriga två bortamatcher denna helg mot BK Kaskad och Team Pergamon. – Vi var aldrig riktigt nära, säger en besviken men ändå realistisk Martin Paulsson i Kulladal.

den 12 mars 2022
Inför Elitserien omgång 18

Tre matcher i herrarnas elitserie i helgen där Kulladals BS är på turné och jagar viktiga poäng i bottenstriden. De ställs mot tre topplag som är i fin form. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 9 mars 2022
Bowlingsverige runt omg 17

Bowlingsäsongen börjar nu närma sig slutet, sedan återstår olika slutspel och kvalmatcher. Många tycker nog att det är skönt att man nu har kunnat slutföra seriespelet efter alla problem med pandemin och avbrutna seriespel sedan våren 2020.

den 6 mars 2022
Två gånger 300 i första serien av Kaskad - vann övertygande mot Ludvika

Markus Lenefjäll och Robin Hultsten rivstartade i segern mot Ludvika när de båda slog 300 i första serien. – Det var extra häftigt att vi båda gör det i samma serie, säger Robin Hultsten.

den 6 mars 2022
Spader Dam vann stort mot Team X-Calibur

Spader Dam tog en storseger i mästarmötet mot Team X-Calibur och vann med 18-2. – Det var en skön revansch för oss efter premiärförlusten mot dem, säger Sandra Andersson i Spader Dam.

den 6 mars 2022
Oavgjort i Stockholmsderbyt mellan AIK och Stureby

I Mellanallsvenskan spelas det ett flertal Stockholmsderbyn under året. På söndagen möttes AIK och Stureby i Bowl-O-Rama en match som slutade 10-10. I Sydallsvenskan tog Pergamon F två vinster i sammandraget man hade i Partille Arena

den 5 mars 2022
Fullt sammandrag i Mellanallsvenskan

På lördagen spelades det fullt sammandrag i fyra olika hallar i Mellanallsvenskan. Vimmerby, Säffle, Mariestad och Köping var det som stod som värdar den här gången

den 5 mars 2022
Sammandrag i Sydallsvenskan

Det spelades sammandrag i Sydallsvenskan på lördagen, ett i Kalmar och ett i Lund.

den 5 mars 2022
Team Clan slog 7680 mot ett chanslöst Ludvika BK

Topplaget Team Clan bjöd på lördagen på strajkfest i herrarnas Elitserie och tog en kassaskåpssäker hemmaseger mot Ludvika BK. BK Joker och Bodens BS tog båda mycket viktiga segrar i botten av tabellen medan BK Jösse fick vända hem till Arvika med två knappa förluster mot BKF Falkenberg och BK Joker.

den 5 mars 2022
Hemmalagsdominans i både Norra och Södra Allsvenskan

Första helgen i mars är här och i damernas allsvenska serier skulle utfallen bli snarlika. Det var tveklöst hemmalagens lördag och båda de lag som befann sig på bortasväng, söderut respektive norrut, stötte på tufft motstånd och fick fara hemåt tomhänta.

den 5 mars 2022
Spader Dams Anna Andersson avslutade med 300

I damernas Elitserie spelades två matcher på lördagen. Serieledande Spader Dam vann klart över gästande B-K Eva Stockholm där hemmalagets Anna Andersson avslutade med en 300-serie. – Det var faktiskt min allra första 300-serie i Sverige, säger en glad Anna. BK Högland övertygade också och tillfogade gästande Team X-Calibur lagets första förlust denna säsong.

den 4 mars 2022
Inför Elitserien omgång 17

I helgen väntar stormöte i damernas elitserie mellan Spader Dam och Team X-Calibur i Falkenberg med flera Team Sweden-spelare i båda lagen. Sedan 2008 har något av de två lagen vunnit SM-slutspelet varje år.