Nyheter

den 30 november 2019
Det var bortalagens lördag i Elitserien

Det var bortalagens lördag i Elitserien. Fem matcher – fyra bortavinster. Det var bara Team Clan som lyckades vinna hemma, för övrigt Nässjölagets 17:e raka hemmatriumf. Team Pergamon glänste med slagningen 7684 i Helsingborg, den sjunde högsta i seriespelet.

den 30 november 2019
Problem med resultatrapportering är åtgärdat!

De problem som var tidigare är nu åtgärdade och alla matcher som rapporteras nu ska bli korrekta. Detta innebär att matcher rapporterade före 15:20 idag, behöver kontrolleras och eventuellt korrigeras.

den 27 november 2019
Inför Elitserien omgång 10

Flera, på förhand, jämna matcher väntar till helgen när Världens bästa liga går in på sin tionde omgång. Bland annat Kaskad – Falkenberg i Norrköping och Skrufscha – Hammarby i Vänersborg.

den 26 november 2019
”Jag har sett lite filmer från slutspelet”

Två världsstjärnor debuterade i Världens bästa liga under helgen som gick. En av dem är en 26-årig dubbel världsmästare från Kanada. - Det finns riktigt, riktigt, bra bowlare här, säger Francois Lavoie.

den 26 november 2019
Elitserieföreningen prisar

Som en del i Elitserieförenings arbete har de prisat förra årets mest värdefulle spelare: Benjamin Jonsson, Team Pergamon och årets nykomling: Daniel Nilsson, BK 59:an. - Det vi vill är att marknadsföra vår produkt, säger Peter Ljung.

den 26 november 2019
Förändringar på SM

När SM, i vår, spelas på Bowl-o-rama i Stockholm kommer det vara ett par förändringar, jämfört med tidigare: Elit-SM bryts ut och finalerna i B-klasserna försvinner. - Det är blandat vad folk tycker, säger Peter Tidbeck.

den 26 november 2019
Bowlingsverige runt omg 9

Nu börjar vi närma oss halvvägs i årets seriespel. En undran som vi på Bowlingsverige runt har är, kommer något lag att gå igenom seriespelet utan poängförlust. Just nu är det elva lag kvar som bara har vinster.

den 24 november 2019
Team Alingsås vände och vann

Team Alingsås var i underläge när laget på söndagen tog emot Bodens BS. En stark slutserie gjorde att Alingsås-killarna kunde vinna med 11-9. I Mellanallsvenskan imponerar nykomlingarna BK Ax. Laget vann på söndagen med klara 16-4 mot Brio.

den 24 november 2019
Jazreel Tan debuterade i världens bästa liga

Svenska elitserien har fått ännu en sevärdhet. Singaporetjejen Jazreel Tan debuterade i X-Calibur när Partillelaget besegrade Högland med 13-7. Spader Dam fortsätter sin segerrad när man bortaslog Skrufscha med 14-6.

den 23 november 2019
Damallsvenskan: Alla bortalag fick med poäng hem!

I den Södra Allsvenskan var det full omgång idag, medan det bara spelades två matcher i Norra Allsvenskan. Ovanligt nog vann alla resande lag en match! I Söder toppar Söder före Cahoot, som har en match mindre spelad. SIK toppar i Norra, före Stånga.

den 23 november 2019
Sydallvenskan: Full house med nionde raka segern

Toppen mot botten kunde väl bara sluta på ett sätt…och det gjorde det. Suveräna serieledarna BK Full House gjorde processen kort med gästande BK Cahoot som kämpar i tabellens allra nedersta regioner.

den 23 november 2019
Mellanallsvenskan: Bågen tog enda bortavinsten

Värmlandslaget BK Bågen från Hagfors var i Stockholm för två bortamatcher. Seger mot AIK men det blev förlust mot Matteus-Pojkarna.