Nyheter

den 7 december 2019
Hemmavinster i Nordallsvenskan

Vilhelmina och Jonsta vann i Nordallsvenskan sin hemmamatcher och för Jonsta så var det första vinsten i höst.

den 7 december 2019
Dagens dambowling: Bortasegrar i Elitserien

X-Calibur tog en inte helt oväntad seger mot Hammarby, Örgryte tog en inte fullt lika väntad seger mot Skrufscha och Stånga besegrade B-K Eva F i Norra Allsvenskan.

den 7 december 2019
Hemmalagen tog allt i Elitserien

Lördagens omgång i Elitserien gick inte helt oväntat till hundra procent i hemmalagens favör. Det blev vinster för Team Pergamon, Kulladal, Falkenberg, Bodens BS, Jösse och Team Clan.

den 6 december 2019
Världens bästa liga: Omgång 11

Repris på SM-semifinalen mellan B-K Eva och X-Calibur och en ”Double-header” mellan topplag i herrarnas Elitserie. Det är bara några av matcherna som Världens bästa liga bjuder på i helgen.

den 3 december 2019
Jazreel Tan: ”Det finns ingenting liknande i Asien”

Singapores världsstjärna Jazreel Tan gjorde debut i Världens bästa liga nyligen´, för Team X-Calibur, och tycker det var en fantastisk erfarenhet. - Jag älskade det, säger hon.

den 3 december 2019
Bowlingsverige runt omg 10

I helgen kom kylan till hela Sverige och i kombination med låg luftfuktighet i bowlinghallarna gick resultaten i topp, framförallt i Södra Sverige. Allra högst slog 15 årige Simon Norrman som klämde till med hela 1085.

den 2 december 2019
Så funkar Jerringpriset

För första gången på 28 år är bowlare nominerade till Radiosportens Jerring-pris. Här är en artikel som förklarar hur omröstningen går till.

den 1 december 2019
Tre poäng var för Kulladal F och Pergamon F

Vid Sydallsvenskans minisammandrag i Baltiska hallen vann Kulladal F och Team Pergamon F en match var och inbördes mötet slutade 10-10. I Norra damallsvenskan fortsätter Sundbyberg att vara i toppen.

den 1 december 2019
Idel hemmavinster i herr- och dameliten

Det blev bara hemmavinster i de tre elitseriematcherna under söndagen. Precis som under lördagen var det höga slagningar framförallt bland herrarna. William Svensson och Mikael Larsson över 1000-strecket.

den 30 november 2019
Elitserien damer: Spader tog 26:e raka

Tre matcher spelades i damernas Elitserie under lördagen. Hammarby och B-K Eva var på turné söderut, men ingen av dem rådde på motståndarna i dagens matcher. Spader Dam kunde ta hem 26:e raka matchen och är obesegrade 2019 enligt sin Facebooksida. Respekt.

den 30 november 2019
Mellanallsvenskan: Topplag och nykomlingar imponerade

Att topplagen Stureby BK och IKW/Köping BK skulle ta full pott under minisammandragen var ingen större överraskning. Mer otippat var att nykomlingarna Team Gamleby och BK Ax gjorde om samma bedrift tillsammans med Sundbybergs IK som visat vacklande form de senaste omgångarna.

den 30 november 2019
Små sammandrag i Sydallsvenskan

Lördagen bjöd på matchkavalkad i Sydallsvenskan då lagen samlades i tre hallar på tre olika platser i södra Sverige - i Göteborg, i Hässleholm och i Värnamo.