Nyheter

den 3 september 2019
Fler världsstjärnor på väg till Lucky Larsen Masters

Även om det är en hel del internationella spelare i toppen av världstourtävlingen Storm Lucky Larsen Masters som just nu spelas i Helsingborg är det fler världsstjärnor på väg.

den 20 augusti 2019
Information gällande herrarnas elitseriesammandrag den 25-26 april

Den 25-26 april kommer herrarnas sammandrag genomföras i två olika hallar, Borås – Bowlingcafét och Borås – Katrinedal. Alla lag kommer spela en match Cafét och två matcher i Katrinedalshallen under den helgen.

den 7 augusti 2019
BITS 2.0

I juni månad gick vi live med BITS 2.0 och skickade då ut information om vad man skulle göra för att administrera sin förening. Vi vill dock förtydliga att man inte behöver skapa ett konto om man bara vill titta i BITS, det fungerar precis som tidigare!

den 2 augusti 2019
Streck i divsion 1 saknas

Med anledning av den serieomläggning som den kommande säsongen innebär, är strecken inte på samma plats som tidigare säsonger.

den 1 augusti 2019
Nationella serien fastställd

Den nationella serien är nu tidsatt och finns tillgängligt i BITS 2.0. Det som återstår är vart herrarnas Elitseriesammandrag den 25-26 april 2020 ska gå.

den 10 juni 2019
Eliaz Olsson och Ellen Ekholm vann JSM

Juniorklasserna avslutade årets SM-finaler i Vårby. A-klasserna vann Eliaz Olsson femtionian och Ellen Ekholm.

den 10 juni 2019
Tvåhandsspel gav ungdomarna SM-guld

På ungdomssidan verkar det vara tvåhandsspel som gäller. Fyra av sex medaljör spelar tvåhands. Bland pojkarna vann Gamlebys Robin Ilhammar, och Eksjös Nora Johansson vann sin flickklass.

den 10 juni 2019
Susanne och Anders tog guld i 51-64

När odboysens och oldgirls medaljerna skulle avgöras så tog Anders Wåhlstedt Nobel hem oldboys klassen och Susanne Olsson Hammarby bland oldgirlsen. I B-klssen vann Benny Ohlsson Kings Pin på herrsidan och Eva Bergman, Djurgården bland damerna.

den 10 juni 2019
Olle firade födelsedag med ett SM-guld

Fredagen började med de olika veteranklasserna. Herrar A 65- vann en välkänd göteborgare Olle Svensson. På damsidan var det återigen Anna-Greta Bergström, Mini Arccus Club. Herrarnas B-klass vanns av en tidigare storspelare Ulf Lönngren BK Ax

den 7 juni 2019
Landslaget förbereder sig inför EM

Det svenska landslaget har laddat upp inför Europamästerskapen i München nästa vecka med, bland annat, träff hemma hos förbundskapten Patrick Backe. - Jag bjöd hem dem till mig för en grillkväll, säger Patrick Backe själv.

den 7 juni 2019
SM-guld och 300-serie av Lina Elfström

Det blev jämna finaler när klasserna 22-30 spelades. Dagens andra Sundbybergsguld gick till Lina Elfström. På herrsidan i A-klassen spurtade Gamlebys Jacob Carlsson till sig guld. I B-klasen vann Jessica Svensson B/F 95 och Jonathan Andersson Nobel.

den 7 juni 2019
Katrin och Andreas vinnare i 31-40

Det var två rutinerade spelare som vann A-klasserna i 31-40. Andreas Gustavsson Jösse vann herrklassen och Katrin Fahlström toppade i damklassen. I klass B blev det två ganska klara vinnare. Robert Fredblad Amiki och Lina Sundh Nynäshamn.