Nyheter

den 10 september 2019
Elitserien: ”Man kan inte ligga på latsidan”

Flera spelare säger att Världens bästa liga, som för herrarna drar igång till helgen, blir bättre och bättre för varje år. - Den är alltid tuff, men jag tror att i år blir den bara ännu tuffare, säger Filip Wilhelmsson.

den 8 september 2019
Danske Carsten Hansen vann Storm Lucky Larsen Masters

Joline Persson Planefors blev bästa svensk på en 15e plats idag när danske Carsten Hansen vann både kval och final vilket gjorde att 26-åringen kunde ta sin första PBA-titel. - Glädje, ren glädje, säger han.

den 8 september 2019
Lucky Larsen: kvalgränsen blev 1360

Sju svenskar klarade kvalgränsen på världstourtävlingens Storm Lucky Larsen Masters. När finalspelet inleddes på söndagen var tolv svenskar med.

den 6 september 2019
Lucky Larsen: Få svenskar på finalplats

Det är mycket influgna stjärnor i toppen på Storm Lucky Larsen Masters vars kval avslutas imorgon. Bara sju svenskar är bland de 40 bästa så här långt. - De svenska spelarna är nog vana att spela lite rakare, säger AJ Chapman.

den 5 september 2019
Förändringar nyckeln på Lucky Larsen

Att vara uppmärksam på förändringarna i oljeprofilen och att göra förflyttningar i tid tror många kommer vara nyckeln till framgång på Storm Lucky Larsen Masters. - Det gäller verkligen att vara uppmärksam, säger Marshall Kent.

den 3 september 2019
Fler världsstjärnor på väg till Lucky Larsen Masters

Även om det är en hel del internationella spelare i toppen av världstourtävlingen Storm Lucky Larsen Masters som just nu spelas i Helsingborg är det fler världsstjärnor på väg.

den 20 augusti 2019
Information gällande herrarnas elitseriesammandrag den 25-26 april

Den 25-26 april kommer herrarnas sammandrag genomföras i två olika hallar, Borås – Bowlingcafét och Borås – Katrinedal. Alla lag kommer spela en match Cafét och två matcher i Katrinedalshallen under den helgen.

den 7 augusti 2019
BITS 2.0

I juni månad gick vi live med BITS 2.0 och skickade då ut information om vad man skulle göra för att administrera sin förening. Vi vill dock förtydliga att man inte behöver skapa ett konto om man bara vill titta i BITS, det fungerar precis som tidigare!

den 2 augusti 2019
Streck i divsion 1 saknas

Med anledning av den serieomläggning som den kommande säsongen innebär, är strecken inte på samma plats som tidigare säsonger.

den 1 augusti 2019
Nationella serien fastställd

Den nationella serien är nu tidsatt och finns tillgängligt i BITS 2.0. Det som återstår är vart herrarnas Elitseriesammandrag den 25-26 april 2020 ska gå.

den 10 juni 2019
Eliaz Olsson och Ellen Ekholm vann JSM

Juniorklasserna avslutade årets SM-finaler i Vårby. A-klasserna vann Eliaz Olsson femtionian och Ellen Ekholm.

den 10 juni 2019
Tvåhandsspel gav ungdomarna SM-guld

På ungdomssidan verkar det vara tvåhandsspel som gäller. Fyra av sex medaljör spelar tvåhands. Bland pojkarna vann Gamlebys Robin Ilhammar, och Eksjös Nora Johansson vann sin flickklass.