Nyheter

den 20 februari 2022
Sjunde raka segern för Team X-Calibur

Det spelades fyra matcher bowlingens Elitserier på söndagen. Obesegrade Team X-Calibur tog sin sjunde raka seger i damernas Elitserie medan BK Merci vann ett viktigt möte längre ner i tabellen mot B-K Eva, Stockholm. I herrarnas Elitserie blev det klara bortasegrar för topplagen BK Kaskad och Team Pergamon.

den 20 februari 2022
Team Clan vann övertygande mot Boden

Fem matcher spelades under lördagen i herrarnas elitserie. Bland annat reste Team Clan till Boden och tog en viktig seger. Serieledarna Team Alingsås begav sig till Skåne och inkasserade två segrar mot IS Göta respektive Kulladals BS.

den 20 februari 2022
Spader Dam vann stort mot Hammarby

Spader Dam tog en övertygande seger hemma mot Hammarby under lördagen och vann med 17-3. Cajsa Wegner gjorde en stark insats för hemmalaget och var poängbäst med 932 poäng.

den 19 februari 2022
AIK åter upp i serieledning

Norra allsvenskan spelade sammandrag där AIK lyckades vinna dubbelt och ta sig upp i tabelltoppen. I Södra allsvenskan vände Cahoot underlägen i båda matcherna till tre poäng med hem.

den 19 februari 2022
Sydallsvenskan visade bowling när den är som bäst!

Att bowling verkligen är Idrott hela livet och en möjlighet att mötas och spela över flera generationer vet vi alla som bowlar sedan länge!

den 19 februari 2022
Gävle inkasserade första segern i årets Mellanallsvenska

Gävle, som tog emot Team Mariestad, lyckades att ta både sin första seger och sina första poäng i årets Mellanallsvenska. Och inte nog med det, dagens högsta slagning gick också att hitta i matchen!

den 19 februari 2022
Flash tog storseger i Nordallsvenskan

Härnösandslaget Flash fortsätter att imponera och verkar ösa på mot en serieseger i Nordallsvenskan, vilket ger en kvalplats till elitserien.

den 18 februari 2022
Inför Elitserien omgång 15

Efter några veckors uppehåll är Elitserien tillbaka med flera spännande matcher i helgen. Vi har kollat läget med hemmalagen inför matcherna.

den 13 februari 2022
Benny Lagerström Sigma BK vann Nässjös Seniortour

I helgen avgjordes säsongens sjätte deltävling i svenska seniortouren. Det slogs fina resultat framförallt i kvalet, medan finalen blev en jämn tillställning då Benny Lagerström Sigma BK vann med en poängs marginal före Robert Jansson BK Ax.

den 7 februari 2022
Många matcher i seriespelet saknar speltid

I omgångarna 12-14 flyttades var tredje match i nationella serien, många med anledning av den pågående smittspridningen av covid-19. Flera matcher har fått nya datum men det återstår ett 100-tal matcher som ska få nya tider och datum.

den 2 februari 2022
Bowlingsverige runt omg 14

Nu har det spelats tre omgångar i seriespelet under 2022. Även i omgång 14 blev det en hel del inställda matcher och vi hoppas att seriespelet skall vara igång på riktigt när vi kommer igång om drygt två veckor.

den 1 februari 2022
Spännande när Alingsås besegrade Clan

Team Alingsås ångar på i tabelltoppen och besegrade Team Clan på tisdagskvällen med 11-9. Det satt dock långt inne för serieledarna i en jämn och spännande match. – Det känns otroligt skönt att vi får med oss två poäng, säger James Blomgren i Team Alingsås.