Nyheter

den 22 februari 2020
Bertil Henriksson och Björn Ohlsson slog varsin perfekt serie

Både Bulltofta BK och BK Cahoot skulle ha mindre förnämliga resultat att ta med sig hem i bagaget då båda lagen åkte på bortasväng och for sedan hem utan poäng. Men de skulle även komma att ha en mer förträfflig gemensam nämnare till - nämligen att en spelare från respektive lag slog varsin 300-serie!

den 22 februari 2020
Dubbla hemmamatcher för Kaskad

Hemma på Haga i Norrköping spelade BK Kaskad någonting så ovanligt som dubbla hemmamatcher, och det gynnade dem. - Nu var vi mer vakna på att göra besluten i mer ”rätt” tid, säger Filip Wilhelmsson.

den 22 februari 2020
Mellanallsvenskan: Lyckad lördag för BK Tegner

Värmländska BK Tegner tog på lördagen tre viktiga poäng i Småland under sina bortamöten mot Vimmerby BK och Team Gamleby BC. I båda matcherna visade Tegner styrka då laget vände stora underlägen till poäng.

den 22 februari 2020
Skrufscha bröt sin dåliga svit

Vänersborgslaget BK Skrufscha lyckades bryta sin svit på fyra raka förlustmatcher idag när de vann över Hammarby IF på Brännkyrka. - Det var väldigt viktigt, säger Jenny Karlsson i BK Skrufscha.

den 22 februari 2020
Damallsvenskan bjöd på en del spänning

I Norra Allsvenskan säkrade Sundbybergs IK serieledningen medan det i Södra Allsvenskan blev ett skifte på serietronen efter en jämn och spännande match.

den 22 februari 2020
Flash ångar på i Nordallsvenskan

Flash fortsätter att imponera och tog på lördagen sin trettonde seger. Bakom Flash är det fyra lag som krigar om att ta andra och tredje platsen som också ger kval till elitserien.

den 21 februari 2020
Inför Elitserien omgång 16

Den här helgen har publiken i Norrköping och Nässjö möjlighet att se dubbla matcher i Världens bästa liga när omgång 16 spelas.

den 19 februari 2020
”En spelare som nästan på egen hand kan vinna en match åt sitt lag”

Vi på Swebowl har frågat ett antal Elitseriespelare vem som är viktigast för sitt lag i Världens bästa liga. - Om det är någon som man verkligen definierar med ett lag så, säger Erika Svensson.

den 18 februari 2020
6 obesegrade lag i Svenska UngdomsLigan

I Svenska UngdomsLigan, som precis avslutat sin sjätte omgång, finns 6 lag som den här säsongen, ännu inte förlorat någon match.

den 18 februari 2020
Bowlingsverige runt omg 15

Nu har mer än två tredjedelar av matcherna i säsongens serier spelats. Bara nybildade damlaget från Stockholm BK Prime är kvar utan att ha tappat en enda poäng. Smålandslaget Vartas farmarlag fick i helgen sin första förlust.

den 16 februari 2020
Spader Dam fortsätter att imponera i dameliten

De regerande svenska mästarinnorna Spader Dam har så här långt i seriespelet bara en förlust. På söndagen vann man ganska komfortabelt mot Örgryte med 15-5. I Sydallsvenskan blev det hemmavinster för Olofström och Kulladal F, medan Bulltofta och Femtionian spelade oavgjort.

den 16 februari 2020
Viktig seger för Glam i Elitserien

Nykomlingarna i Elitserien Ludvika och Glam tampas om att slippa direkt nedflyttning. Glam tog därför en viktig seger i Ludvika då man slog hemmalaget med 16-4. Även Boden tog en viktig bortavinst då man besegrade Göta i Helsingborg.