den 28 november 2021

Kaskad fortsatt med i toppstriden

Kaskad är nog ett av lagen som siktar på en slutspelsplats i herrarnas elitserie. Kaskad vann söndagens match mot Joker med 15-5. På lördagen fick Hallandia vidkännas säsongens första förlust, men kom snabbt tillbaka och vann enkelt mot Hässle.

Kaskad hade hemmamatch på söndagen och tog emot Joker från Göteborg. Kaskad vann första serien med 3-2, men sedan satte man in en extra växel och kunde vinna matchen med klara 15-5. Individuellt var Markus Lenefjäll med 956 bäst i Kaskad. I Joker toppade Jonas Granath med 833.

I Nordallsvenskan tog Umeå IK emot Bodens farmarlag. Det blev en jämn tillställning där Boden F hade ledningen med 8-7 efter tre serier. Boden F var klart starkast mot slutet och kunde vinna matchen med 12-8. I Boden hade Ludwig Ingerskog fina 960 medan Michael Buren var bäst i Umeå IK med 828.

I södra damallsvenskan tog Hallandia revansch på sig själv genom att vinna överlägset i Hässleholm mot Hässle med hela 19-1. Det resultatet gör också att Hallandia tog över serieledningen i serien. Hallandia hade också fina 6240, med Sandra Granfeldt som bäste spelare med 910 före Linnea Andersson 881. I Hässle toppade Ronja Jakobson med 809.

Skriv en kommentar