den 11 januari 2020

Åttonde raka segern för Flash

I Nordallsvenskan har BK Flash ännu inte tappat en enda poäng i årets seriespel. På lördagen tog Härnösandslaget sin åttonde raka vinst när man besegrade Domsjö med 13-7.

Flash ser ut att ganska enkelt gå mot ännu ett kval till elitserien. Flash var i Örnsköldsvik för möte med hemmalaget Domsjö. Med två 4-1 vinster ledde Flash efter två serier med 8-2, men då kom Domsjö igång och reducerade till 6-9. Flash har dock rutin så laget kunde vinna med 13-7. Vi hittar inga höga individuella slagningar, bäst Henrik Törnqvist i Domsjö med 845.

Västerbottens derbyt mellan Umeå IK och Prana från Skellefteå var jämnt till en början. Efter två serier var ställningen 5-5. Sedan visade sig Prana var starkast för dagen och kunde vinna med 12-8. Individuellt toppade Umeås IK:s Tommy Hellqvist med 876.

Piteå BK tog emot Bodens farmarlag. Boden F ledde efter två serier med 6-4. Piteå BK gav dock inte upp utan gjorde en stark tredje serie och tog över ledningen med 9-6. I slutserien kunde Piteå hålla undan och vann med 12-8. Bäst individuellt var Piteås Mikael Karlsson med 874.

Skriv en kommentar